Hogy lesz így kisbabám?
Kicsit kétségbe vagyok esve. Hogy lesz úgy kisbabám, ha a férjem mindig azt akarja, hogy én legyek felül a szexnél! Lesz így esélyem? Mert én már mindenfélét hallottam, de viszont az a gyakoribb, hogy azt mondják, aki babát szeretne, ne ezt a pózt válassza!
:(
Úgy, hogy ő férfi, és szerintem még annyira nem tudja ezt az egészet elképzelni, egyelőre ő tényleg csak a szexre gondolhat, én teljes mértékben megértem, miért ne szexelhetne ilyen pózban, ha azt szereti a legjobban és a párjának sincs ellenére, kivéve most a babatervezés miatt. De gondolom, mint írtam is, a férfinak van esze és tudja, hogy a póz sokszor nem játszik nagy szerepet a fogantatásban. A férfiakj mások, mint mi vagyunk és ettől a póz témától függetlenül igenis lehet belőle nagyon jó apa és lehet felkészült az apaságra. Nem abban nyilvánul meg az, hogy felkészült-e, hogy most nem hajlandó más pózban lenni, elhiheted nekem. Az más téma, ha a párja mást pózt szeretne azért, mert esetleg nem szeret felül lenni, akkor tényleg egy önző alak lenne.
De a kérdező tudja jobban szerintem, felkészült-e a párja vagy sem. Mert, ha nem, akkor egyelőre nem kellene erőltetni ezt az egészet. De biztos, hogy nem a gyakorikérdések oldalon leírt pár mondat alapján lehet azt eldönteni, hogy felkészült-e. Abszurd, amit írsz.
Már ne is haragudj, ha tőlem szex közben hirtelen megkérdezné valaki hoyg legyen gyerkünk vagy ne, én is összevissza beszélnék :)
Az ilyet ne aktud közben beszéld meg. Ő szeretkezni akar, nem gyereke csinálni. Ha gyereket akartok, azt az asztalnál kell megbeszélni. Szerelmeskedés közben meg a "szeretlek, jó - eneked, itt csikis ?" stb ehehz hasonló és ennyire komoly dolgokat lehet eldönteni. Az alul leszek- vagy te nem akarsz gyereket- hát ez engem egyből lelombozna. Bárha akarnék akkor is..milyen kérdés ez.Ez annyira ledegradálja z egészet. A gyermek extázisban kell megfoganjon,szerelemben - nem ilyen technikai vitában!
45 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!