Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lesz így kisbabám?

Hogy lesz így kisbabám?

Figyelt kérdés

Kicsit kétségbe vagyok esve. Hogy lesz úgy kisbabám, ha a férjem mindig azt akarja, hogy én legyek felül a szexnél! Lesz így esélyem? Mert én már mindenfélét hallottam, de viszont az a gyakoribb, hogy azt mondják, aki babát szeretne, ne ezt a pózt válassza!

:(

2010. okt. 13. 10:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Miért lenne alkalmatlan? Hogy függ össze a póz és az apaság? Ne haragudj, de semmi köze egymáshoz. Pláne úgy, hogy felnőtt ember és biztos tudja, hogy nem attól lesz majd kisbabájuk, ha ilyen vagy olyan pózban vannak együtt, hanem a szextől, póztól függetlenül.
2010. okt. 13. 14:22
 32/34 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne alkalmatlan?Nem látod,hogy semmi köze a pózhoz a dolognak?A férfi teljesen gyerekes,önző,egyszer akar gyereket,egyszer meg nem,vagy te mit olvastál,ha ezen értetlenkedsz????
2010. okt. 13. 14:26
 33/34 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy ő férfi, és szerintem még annyira nem tudja ezt az egészet elképzelni, egyelőre ő tényleg csak a szexre gondolhat, én teljes mértékben megértem, miért ne szexelhetne ilyen pózban, ha azt szereti a legjobban és a párjának sincs ellenére, kivéve most a babatervezés miatt. De gondolom, mint írtam is, a férfinak van esze és tudja, hogy a póz sokszor nem játszik nagy szerepet a fogantatásban. A férfiakj mások, mint mi vagyunk és ettől a póz témától függetlenül igenis lehet belőle nagyon jó apa és lehet felkészült az apaságra. Nem abban nyilvánul meg az, hogy felkészült-e, hogy most nem hajlandó más pózban lenni, elhiheted nekem. Az más téma, ha a párja mást pózt szeretne azért, mert esetleg nem szeret felül lenni, akkor tényleg egy önző alak lenne.

De a kérdező tudja jobban szerintem, felkészült-e a párja vagy sem. Mert, ha nem, akkor egyelőre nem kellene erőltetni ezt az egészet. De biztos, hogy nem a gyakorikérdések oldalon leírt pár mondat alapján lehet azt eldönteni, hogy felkészült-e. Abszurd, amit írsz.

2010. okt. 13. 14:47
 34/34 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, ha tőlem szex közben hirtelen megkérdezné valaki hoyg legyen gyerkünk vagy ne, én is összevissza beszélnék :)

Az ilyet ne aktud közben beszéld meg. Ő szeretkezni akar, nem gyereke csinálni. Ha gyereket akartok, azt az asztalnál kell megbeszélni. Szerelmeskedés közben meg a "szeretlek, jó - eneked, itt csikis ?" stb ehehz hasonló és ennyire komoly dolgokat lehet eldönteni. Az alul leszek- vagy te nem akarsz gyereket- hát ez engem egyből lelombozna. Bárha akarnék akkor is..milyen kérdés ez.Ez annyira ledegradálja z egészet. A gyermek extázisban kell megfoganjon,szerelemben - nem ilyen technikai vitában!

45 nő

2010. okt. 13. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!