Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lesz így kisbabám?

Hogy lesz így kisbabám?

Figyelt kérdés

Kicsit kétségbe vagyok esve. Hogy lesz úgy kisbabám, ha a férjem mindig azt akarja, hogy én legyek felül a szexnél! Lesz így esélyem? Mert én már mindenfélét hallottam, de viszont az a gyakoribb, hogy azt mondják, aki babát szeretne, ne ezt a pózt válassza!

:(

2010. okt. 13. 10:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Na, nem kell ennyire nekikeseredni! :)

Az első babánk úgy fogant, hogy én voltam felül. A második pedig (a valószínűsített peteérés után 1 héttel!) egy kósza numerából a szőnyegen. Utána pattantunk is fel, zuhanyzás stb., utazni készültünk, a fene se gondolta, hogy éppen akkor történik csoda.

Azok a kiskatonák tudják a dolgukat, tök mindegy, milyen az a póz. Inkább élvezd a szerelmeskedést, felejtsd el a peteérésed te is. :)

2010. okt. 13. 11:59
 22/34 anonim ***** válasza:
"nem akartam elszalasztani az utolsó lehetőségemet a babára" szerintem pont ezt élvezi. Hogy ilyenkor szinte könyörögsz neki, és bármit kérhet, csak meglegyen az aktus. Ha látná, hogy neked nem olyan fontos, akkor nem szórakozna ezzel. Hova akarsz rohanni??
2010. okt. 13. 12:07
 23/34 anonim ***** válasza:
Kedves hölgyek! Élvezitek is a szexet vagy csak a "gyerekcsinálás" a lényeg?
2010. okt. 13. 12:09
 24/34 Grófházy ***** válasza:

lehet,hogy kifolyik,de amennyi kellegy babához,pontosan 1 hímivarsejt,az így is úgy is bennmarad :)

Ha utána hanyadt fekszel,és egy kicsit felpolcolod a popsid,akkor nem folyik ki.

De ha megnyugtat a mi nem folyik ki az a hasüregbe távozik és felszívódik ott,kivétel az az 1 szerencsés akik eléri a petesejtet ;D

2010. okt. 13. 12:41
 25/34 anonim ***** válasza:
Kisbabád? Sehogy. Esetleg kisbabáTOK lesz, ha ő is akarja.
2010. okt. 13. 13:36
 26/34 anonim ***** válasza:
Biztos h a párod is akarja azt a babát?Nem unja h mindig te vagy felül?Mióta próbálkoztok h ennyire figyeled a pé.-t?Mert tudom h könnyű mondani h ne figyelj rá meg ne akard annyira.Akinek csipp-csupp összejön az könnyen ír ilyet de egy idő után természetes h az ember figyeli a dolgokat stb.Viszont én inkább a férjed önzősége miatt aggódnék nem jó előjel az ha már most minden úgy van ahogy ő akarja mert mint írtad ha nem akkor duzzogás és vita van.Persze mindig te engedsz ez így nagyon nem jó.Próbáljátok ezt megbeszélni és megoldani még a baba előtt,sok sikert!
2010. okt. 13. 13:54
 27/34 A kérdező kommentje:
Hát az a baj itt, hogy a párom van amikor azt mondja hogy akarja, van amikor azt, hogy nemtudja...Amikor meg rákérdeztem, hogy "ne ebbe a pózba csináljuk, hanem úgy, ahogy nagyobb eséllyel lehet babánk, vagy te nem akarsz?" Egyből rávágta hogy nem! De tulajdonképpen akar, csak azértis azt mondta, hogy nem, mert neki fontosabb az, hogy úgy legyen a szex, ahogy neki tetszik!
2010. okt. 13. 14:04
 28/34 A kérdező kommentje:

De most már megnyugtattatok, hogy nem lényeges az hogy milyen pózban vagyunk együtt, mert ígyis sikerülhet...

A pémet nem olyan régóta figyelem. De igazából szeretem tudni, hogy működök, azért vezetek hőgörbét, nem vagyok rástresszelve a baba témára, csak amikor épp tudom, hogy termékeny vagyok, akkor kicsit idegesebb szoktam lenni, hogy minden úgy legyen, ahogyan lennie kell, mindent a babáért. De amúgy nem ebből áll ki a napom, hogy baba.

Amúgy valódi próbálkozásnak 4 hónap mondható, mert azóta pontos a ciklusom.

2010. okt. 13. 14:07
 29/34 anonim ***** válasza:

SZERETJÜK,ÉS ÉLVEZZÜK IS,KÖSZÖNJÜK :)

Kérdező,ne haragudj,de szerintem te egy apaságra teljesen alkalmatlan férfitól(?) szeretnél gyermeket.

2010. okt. 13. 14:18
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, igazából néha én is furcsállom a viselkedését. Felnőtt ember módjára nyugodtan nem nagyon lehet vele megbeszélni dolgokat...pedig szeretjük egymást. Nehéz helyzetben vagyok. :(
2010. okt. 13. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!