Hogy lesz így kisbabám?
Kicsit kétségbe vagyok esve. Hogy lesz úgy kisbabám, ha a férjem mindig azt akarja, hogy én legyek felül a szexnél! Lesz így esélyem? Mert én már mindenfélét hallottam, de viszont az a gyakoribb, hogy azt mondják, aki babát szeretne, ne ezt a pózt válassza!
:(
Na, nem kell ennyire nekikeseredni! :)
Az első babánk úgy fogant, hogy én voltam felül. A második pedig (a valószínűsített peteérés után 1 héttel!) egy kósza numerából a szőnyegen. Utána pattantunk is fel, zuhanyzás stb., utazni készültünk, a fene se gondolta, hogy éppen akkor történik csoda.
Azok a kiskatonák tudják a dolgukat, tök mindegy, milyen az a póz. Inkább élvezd a szerelmeskedést, felejtsd el a peteérésed te is. :)
lehet,hogy kifolyik,de amennyi kellegy babához,pontosan 1 hímivarsejt,az így is úgy is bennmarad :)
Ha utána hanyadt fekszel,és egy kicsit felpolcolod a popsid,akkor nem folyik ki.
De ha megnyugtat a mi nem folyik ki az a hasüregbe távozik és felszívódik ott,kivétel az az 1 szerencsés akik eléri a petesejtet ;D
De most már megnyugtattatok, hogy nem lényeges az hogy milyen pózban vagyunk együtt, mert ígyis sikerülhet...
A pémet nem olyan régóta figyelem. De igazából szeretem tudni, hogy működök, azért vezetek hőgörbét, nem vagyok rástresszelve a baba témára, csak amikor épp tudom, hogy termékeny vagyok, akkor kicsit idegesebb szoktam lenni, hogy minden úgy legyen, ahogyan lennie kell, mindent a babáért. De amúgy nem ebből áll ki a napom, hogy baba.
Amúgy valódi próbálkozásnak 4 hónap mondható, mert azóta pontos a ciklusom.
SZERETJÜK,ÉS ÉLVEZZÜK IS,KÖSZÖNJÜK :)
Kérdező,ne haragudj,de szerintem te egy apaságra teljesen alkalmatlan férfitól(?) szeretnél gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!