Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz még nekem is egészséges...

Lesz még nekem is egészséges kisbabám?

Figyelt kérdés

Olyan történeteket írjatok, ahol már volt többszöri vetélés és végül minden rendben zajlott a terhességgel is és megszületett a baba.

Nagyon szeretnék ilyeneket olvasni, mert én már nagyon el vagyok keseredve, hogy lesz e még nekem is babám.

2009. okt. 26. 07:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, lesz babád!

Nekem 2 missed AB-om volt, most meg van egy csodálatos kislányom! Szombaton lesz 1 éves. :)

Utrogestant, MagneB6-ot kaptam a terhesség elején, de amúgy aránylag jól voltunk végig.

Egészségesen született a 40. héten.

Ne add fel!

Sok sikert!

2009. okt. 26. 08:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Halvaszülés, vesztés, 2 egészséges bébi, spontán korai vetélés, és most dolgozunk a harmadikon, de sajna úgy néz ki, hogy megint nem jött össze.

Sok sikert! Hidd el összefog jönni! Én is azt hittem, hogy nem fog sikerülni, aztán megtörtént a csoda! :-)

Mennyi vetélésed volt, és hányadikban?

2009. okt. 26. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem két vetélésem volt + utana egy méhen kivüli, és még az év októberében teherbeestem 27 éves voltam, most 36 évesen viszont nem askar összejönni, ne keseredj el, én is el vagyok keseredve, de probálok bízni, ráadásul még a páromban is tartanom kell a lelket, mert neki egy sincs, szóval fel a fejjel! Sikerül mindkettőnknek!!!
2009. okt. 26. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Többszöri vetélő vagyok, a vizsgálataim nem mutatnak ki semmit, elvileg minden rendben. Már mi is nagyon várjuk a babát, egyszer eljön a mi időnk is!Fel a fejjel!!
2009. okt. 26. 09:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és bíztatásokat!

Két vetélésem volt mindkettő a 7. hétben. Még csak most fogom kezdeni a kivizsgálásokat, amitől nagyon sokat várok és remélem hamarosan újra babás leszek és végre meg is fog születni az egészséges kisbabám! És mindenkinek ugyanezt kívánom!

2009. okt. 26. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem 3 vetélésem volt, kettő műszeres befejezéssel (6. és 9. hét) és egy spontán az 5. héten.,. Eddig minden viszgálat ok, de tudom, hogy lesz babaánk és érzem, hogy a következő sikerülni fog!

Ne aggódj, fel a fejjel és jönni fog a csoda. :)

2009. nov. 16. 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a bíztatást!
2009. nov. 16. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!