Lesz még nekem is egészséges kisbabám?
Olyan történeteket írjatok, ahol már volt többszöri vetélés és végül minden rendben zajlott a terhességgel is és megszületett a baba.
Nagyon szeretnék ilyeneket olvasni, mert én már nagyon el vagyok keseredve, hogy lesz e még nekem is babám.
Nyugodj meg, lesz babád!
Nekem 2 missed AB-om volt, most meg van egy csodálatos kislányom! Szombaton lesz 1 éves. :)
Utrogestant, MagneB6-ot kaptam a terhesség elején, de amúgy aránylag jól voltunk végig.
Egészségesen született a 40. héten.
Ne add fel!
Sok sikert!
Halvaszülés, vesztés, 2 egészséges bébi, spontán korai vetélés, és most dolgozunk a harmadikon, de sajna úgy néz ki, hogy megint nem jött össze.
Sok sikert! Hidd el összefog jönni! Én is azt hittem, hogy nem fog sikerülni, aztán megtörtént a csoda! :-)
Mennyi vetélésed volt, és hányadikban?
Köszönöm a válaszokat és bíztatásokat!
Két vetélésem volt mindkettő a 7. hétben. Még csak most fogom kezdeni a kivizsgálásokat, amitől nagyon sokat várok és remélem hamarosan újra babás leszek és végre meg is fog születni az egészséges kisbabám! És mindenkinek ugyanezt kívánom!
Nekem 3 vetélésem volt, kettő műszeres befejezéssel (6. és 9. hét) és egy spontán az 5. héten.,. Eddig minden viszgálat ok, de tudom, hogy lesz babaánk és érzem, hogy a következő sikerülni fog!
Ne aggódj, fel a fejjel és jönni fog a csoda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!