Hogy lesz így kisbabám?
Kicsit kétségbe vagyok esve. Hogy lesz úgy kisbabám, ha a férjem mindig azt akarja, hogy én legyek felül a szexnél! Lesz így esélyem? Mert én már mindenfélét hallottam, de viszont az a gyakoribb, hogy azt mondják, aki babát szeretne, ne ezt a pózt válassza!
:(
köszönöm a válaszokat, jöhet még.
én csak ilyenkor vagyok amúgy rástresszelve, hogy hogyan csináljuk, amikor épp termékeny időszakomban vagyok. amúgy nem, és élvezem a szerelmeskedést a párommal.
Lehet, hogy ő nem szeretné ilyen direkt módon irányítani ezt, nem gondolod?
Amúgy, amihez nincs kedved, azt ne tedd meg!
Ha te felül vagy, az tényleg csakis terajtad múlik. Azt te TESZED. A párod MONDJA te meg TESZED.
A szavak nem valóság. Amit csinálsz az a valóság.
Amúgy tökmindegy, hogy csináljátok.
igen, gondoltam már arra, hogy nem-et mondok neki. most csak azért nem mondtam nem-et, hogy ezt az utolsó lehetőséget ne szalasszuk el a baba miatt.
amúgy máskor tudnék nemet mondani. volt is már rá példa többször is, de akkor az a baj, hogy nagy sértődés a vége és eltávolodunk egymástól. :(
Biztos élvezi, hogy ilyenkor annyira odavagyérte, oyg bármit megeszel , csak megkapd. Ha meg akarod szakítani ezt az "örömöt" akkor legközelebb, ha nem tetszik neki amit te javasolsz, akkor te se tegyél a kedvére.Sőt, még utána se , kb 4x. Mondd hogy "nem lehet, te se tetted meg nekem :)" Nem ezen az egy alkalmon fog múlni a családotok létszáma..
Hány éves vagy?? Nem korai még egy kicsit az a baba?
Kedves 11:41-es!
Szoktam ilyet "játszani" néha, hogy ha ő nem teszi úgy, ahogy, akkor én se neki. Csak most azért nem "játszottam" mert nem akartam elszalasztani az utolsó lehetőségemet a babára! Máskülönben nem jó ilyet "játszani", mert sértődés a vége és harag a részéről, én meg hamar megenyhülök, amit nem kéne...erősebbnek kéne lennem, csak nem mindig jön össze. :(
Nem vagyok fiatal a babához, 26 éves vagyok, pár hónap múlva már 27. De az igaz, hogy max. 20-nak néznek. Párom meg most lesz 28 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!