Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lesz így kisbabám?

Hogy lesz így kisbabám?

Figyelt kérdés

Kicsit kétségbe vagyok esve. Hogy lesz úgy kisbabám, ha a férjem mindig azt akarja, hogy én legyek felül a szexnél! Lesz így esélyem? Mert én már mindenfélét hallottam, de viszont az a gyakoribb, hogy azt mondják, aki babát szeretne, ne ezt a pózt válassza!

:(

2010. okt. 13. 10:47
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, jöhet még.

én csak ilyenkor vagyok amúgy rástresszelve, hogy hogyan csináljuk, amikor épp termékeny időszakomban vagyok. amúgy nem, és élvezem a szerelmeskedést a párommal.

2010. okt. 13. 11:11
 12/34 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ő nem szeretné ilyen direkt módon irányítani ezt, nem gondolod?

Amúgy, amihez nincs kedved, azt ne tedd meg!

Ha te felül vagy, az tényleg csakis terajtad múlik. Azt te TESZED. A párod MONDJA te meg TESZED.

A szavak nem valóság. Amit csinálsz az a valóság.

Amúgy tökmindegy, hogy csináljátok.

2010. okt. 13. 11:14
 13/34 anonim ***** válasza:
Arra gondoltál már, hogy nemet mondassz neki?
2010. okt. 13. 11:16
 14/34 A kérdező kommentje:

igen, gondoltam már arra, hogy nem-et mondok neki. most csak azért nem mondtam nem-et, hogy ezt az utolsó lehetőséget ne szalasszuk el a baba miatt.

amúgy máskor tudnék nemet mondani. volt is már rá példa többször is, de akkor az a baj, hogy nagy sértődés a vége és eltávolodunk egymástól. :(

2010. okt. 13. 11:18
 15/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ha aktus után leszállsz róla gyorsan és hanyatt fekszel,akkor az ugyanolyan hatásos.Egyébként én is azt gondolom,hogy nem ezen fog múlni.Van aki fél óráig gyertyapózban van,mégsem sikerül sajnos,más meg egy pettingtől,vagy megszakítástól teherbe esik.
2010. okt. 13. 11:25
 16/34 anonim ***** válasza:
Hogy a párod ezen megsértődik, ez furcsa, de nem annyira ehhez szeretnék hozzászólni, hanem a félreértéshez szeretnék inkább. Attól még, hogy felül vagy szeretkezés közben, lehetsz terhes. Esélyed is óriási. 400.000.000 spermiumból 1-nek kell eljutnia a petesejtedig, s hidd el, mindig van egy csomó ügyes katona, aki elér oda. Ezen ne stresszelj, mert felesleges. Ez a pozitúra ugyanolyan jó, mint a többi.
2010. okt. 13. 11:26
 17/34 A kérdező kommentje:
köszönöm, most kezdek megnyugodni. :)
2010. okt. 13. 11:29
 18/34 anonim ***** válasza:

Biztos élvezi, hogy ilyenkor annyira odavagyérte, oyg bármit megeszel , csak megkapd. Ha meg akarod szakítani ezt az "örömöt" akkor legközelebb, ha nem tetszik neki amit te javasolsz, akkor te se tegyél a kedvére.Sőt, még utána se , kb 4x. Mondd hogy "nem lehet, te se tetted meg nekem :)" Nem ezen az egy alkalmon fog múlni a családotok létszáma..

Hány éves vagy?? Nem korai még egy kicsit az a baba?

2010. okt. 13. 11:41
 19/34 A kérdező kommentje:

Kedves 11:41-es!

Szoktam ilyet "játszani" néha, hogy ha ő nem teszi úgy, ahogy, akkor én se neki. Csak most azért nem "játszottam" mert nem akartam elszalasztani az utolsó lehetőségemet a babára! Máskülönben nem jó ilyet "játszani", mert sértődés a vége és harag a részéről, én meg hamar megenyhülök, amit nem kéne...erősebbnek kéne lennem, csak nem mindig jön össze. :(

Nem vagyok fiatal a babához, 26 éves vagyok, pár hónap múlva már 27. De az igaz, hogy max. 20-nak néznek. Párom meg most lesz 28 éves.

2010. okt. 13. 11:51
 20/34 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek ezekben a pózokban, persze, bizonyos pózban nagyobb a valószínűsége a fogantatásnak, de azért én nem ragaszkodnék így ehhez. Én is felül voltam a peteéréskor (ráadásul abban a ciklusban csak egyszer sikerült együtt lennünk) és rá 10 napra két csíkosat teszteltem:) Ne aggódj emiatt, nem ez a lényeg!
2010. okt. 13. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!