Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség ? Nagyon rég...

Lehet terhesség ? Nagyon rég várjuk

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú ideje szeretnék babát a férjemmel de sajnos nem kopogtat a gólya . Junius 16-án kellet volna meg jönnie de 13-án jött meg de nem ugy ahogy szokott és csak 2 napig volt pici élénk piros útána pedig baba rózsaszínes volt . 2-dik nap útán olyan mint ha nem is lett volna teljesen elmúlt .

Csináltam terhességi tesztet de negatív lett . Van esély hogy még pozi lesz a teszt ? Volt már ilyen helyzetben valaki ?

Ovulációs tesztem 30/05/2023 és 31/05/2023 volt a legerősebb .

2023. jún. 19. 18:24
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kérdező :( így hamarosan meg fog jönni. Fogd fel egy pozitív visszajelzésnek. Sikerülni fog. Szedj e vitamint a következő ciklusban.

100%, hogy ebből már baba nem lesz. Ahogy korábban is írták, az első tesztedtől már 2 hét eltelt. Ilyenkor már embrió szívhanggal szokott lenni és ilyenkor nagyon egyformán fejlődik a terhesség, tehát biutos, hogy nincs és nem is lesz most baba. Nagyon drukkoltam és sajnálom :(

Mielőbbi sikert nektek, most kell belehúzni majd, ilyen kémiai terhességek után sokaknak egyből összejön a baba.

2023. júl. 2. 20:56
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben próbálnám a jó oldalát nézni, ez pedig az, hogy ezek szerint teherbe tudsz esni. Amit tenni tudsz, az az, hogy szedsz D- meg E-vitamint, használsz ovutesztet meg keresel egy normáis nőgyógyászt - ha kinn nem megy, akkor itthon. Már ha tényleg akartok babát.
2023. júl. 2. 20:59
 43/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Igazatok van lehet nézni a jó oldalát is .

Szedem a Trimeszter vitamint kettő hónapja kezdtem újra szedni .

[link]

Ha nincs semmi akkor miért ilyen a teszt ?

Furcsa érzést érzek a hasamban azért csináltam munka útán .

2023. júl. 3. 18:36
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem erősödik, lehet méhen kívüli is sajnos. Vigyázz magadra, ha nagyobb fájdalom indul, vagy vérzel menj az ügyeletre. Bár ne lenne igazunk, de egy hét késésnél az összes tesztem full erős volt. Neked meg már több idő telt el. Nem tudsz két nap eltéréssel hcg-t nézetni? Biztos van rá lehetőség ott is.
2023. júl. 3. 21:05
 45/46 A kérdező kommentje:

44/44

De igen meg is nézem hogy hogyan van .Köszönöm a választ . Ez hihetetlen 😓

2023. júl. 4. 07:58
 46/46 anonim ***** válasza:
Mi újság Veled?
2023. szept. 6. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!