Lehet terhesség ? Nagyon rég várjuk
Nagyon hosszú ideje szeretnék babát a férjemmel de sajnos nem kopogtat a gólya . Junius 16-án kellet volna meg jönnie de 13-án jött meg de nem ugy ahogy szokott és csak 2 napig volt pici élénk piros útána pedig baba rózsaszínes volt . 2-dik nap útán olyan mint ha nem is lett volna teljesen elmúlt .
Csináltam terhességi tesztet de negatív lett . Van esély hogy még pozi lesz a teszt ? Volt már ilyen helyzetben valaki ?
Ovulációs tesztem 30/05/2023 és 31/05/2023 volt a legerősebb .
Valóban erősödik, de ez a teszt nagyon furcsa...nem szeretnél egy normálisabb márkát meglesni?
Tényleg menj minél hamarabb dokihoz. Alapvetően már nem így kellene a tesztjeidnek kinéznie. Nagyon remélem, hogy csak jóval később volt ovud nagyon szorítok!
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat. Van bennem félelem pcos és pajzsmirigy alulműködésem van .
Nem Magyarországon élek . Itt Angliában minden olyan más . Csináltam clearblue tesztet azon is halvány . Voltam a háziorvosnál mutattam a teszteket . Azt mondta hogy nagyon korai terhesség lehet azért ilyen halvány. Mondta ne teszteljek minden nap . Julius 19 -én kell vérvételre menjek és be kellet regisztráljak a Midwife-hoz ami itt bábát jelent . Pár hét és felveszik velem a kapcsolatot . Írok majd hogy hogy alakul ez az egész . Remélem minden rendben lesz és tényleg terhes vagyok . 13 év nagyon hosszú idő 🙏🏻
Mitől jó jel, Háziorvos, pozi teszt, mindenki tudja, hogy terhesség. Csupán az a gyanús, hogy halványak a tesztek az utolsó mensihez viszonyítva. Ott kint nincs magán nőgyógyász akinél mehetnél ultrahangra? Vagy magán vérvétel, 2 nap eltéréssel hcg-t nézetni, hogy duplázódik e. Én ennyi idő után tuti megbolonduknék, ha ilyen bozonytalanul látszódnának a tesztek.
Nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!! Kitartás az első uh-ig, legyen az bármikor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!