Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség ? Nagyon rég...

Lehet terhesség ? Nagyon rég várjuk

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú ideje szeretnék babát a férjemmel de sajnos nem kopogtat a gólya . Junius 16-án kellet volna meg jönnie de 13-án jött meg de nem ugy ahogy szokott és csak 2 napig volt pici élénk piros útána pedig baba rózsaszínes volt . 2-dik nap útán olyan mint ha nem is lett volna teljesen elmúlt .

Csináltam terhességi tesztet de negatív lett . Van esély hogy még pozi lesz a teszt ? Volt már ilyen helyzetben valaki ?

Ovulációs tesztem 30/05/2023 és 31/05/2023 volt a legerősebb .

2023. jún. 19. 18:24
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat . Nagyon nagyon bízunk benne , hogy minden rendben lesz

Csinaltam ma is egy tesztett .

Én ugy látom mintha az erősebb lenne .

[link]

[link]

2023. jún. 26. 19:31
 22/46 A kérdező kommentje:
Szerintetek erősödőt?
2023. jún. 26. 19:33
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Erősödni látszik. Mérget nem vennék még rá, dokihoz mindenképp hamarabb mennék az előzmények miatt.
2023. jún. 26. 19:42
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Valóban erősödik, de ez a teszt nagyon furcsa...nem szeretnél egy normálisabb márkát meglesni?

Tényleg menj minél hamarabb dokihoz. Alapvetően már nem így kellene a tesztjeidnek kinéznie. Nagyon remélem, hogy csak jóval később volt ovud nagyon szorítok!

2023. jún. 27. 08:52
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Elég halvány. Én is vennék egy másikat , mondjuk facelle-t. Ha az is mutat valamit akkor pedig egy digitálist. Szurkolok, de én nem élnèm bele magam egyelőre.
2023. jún. 27. 09:03
 26/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat. Van bennem félelem pcos és pajzsmirigy alulműködésem van .

Nem Magyarországon élek . Itt Angliában minden olyan más . Csináltam clearblue tesztet azon is halvány . Voltam a háziorvosnál mutattam a teszteket . Azt mondta hogy nagyon korai terhesség lehet azért ilyen halvány. Mondta ne teszteljek minden nap . Julius 19 -én kell vérvételre menjek és be kellet regisztráljak a Midwife-hoz ami itt bábát jelent . Pár hét és felveszik velem a kapcsolatot . Írok majd hogy hogy alakul ez az egész . Remélem minden rendben lesz és tényleg terhes vagyok . 13 év nagyon hosszú idő 🙏🏻

2023. jún. 30. 08:14
 27/46 anonim ***** válasza:
17%
Az már jó jel ha az orvos is gyanakszik terhességre. ☺️ Kívánom a legjobbakat és teljesüljön a vágyad/vágyatok. ☺️
2023. jún. 30. 08:28
 28/46 anonim ***** válasza:
84%

Mitől jó jel, Háziorvos, pozi teszt, mindenki tudja, hogy terhesség. Csupán az a gyanús, hogy halványak a tesztek az utolsó mensihez viszonyítva. Ott kint nincs magán nőgyógyász akinél mehetnél ultrahangra? Vagy magán vérvétel, 2 nap eltéréssel hcg-t nézetni, hogy duplázódik e. Én ennyi idő után tuti megbolonduknék, ha ilyen bozonytalanul látszódnának a tesztek.

Nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!! Kitartás az első uh-ig, legyen az bármikor is :)

2023. jún. 30. 10:31
 29/46 anonim ***** válasza:
69%
27# bocsi de ez nem értem.
2023. jún. 30. 14:59
 30/46 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos ciszta is tud okozni halvány pozitív tesztet
2023. jún. 30. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!