Lehet terhesség ? Nagyon rég várjuk
Nagyon hosszú ideje szeretnék babát a férjemmel de sajnos nem kopogtat a gólya . Junius 16-án kellet volna meg jönnie de 13-án jött meg de nem ugy ahogy szokott és csak 2 napig volt pici élénk piros útána pedig baba rózsaszínes volt . 2-dik nap útán olyan mint ha nem is lett volna teljesen elmúlt .
Csináltam terhességi tesztet de negatív lett . Van esély hogy még pozi lesz a teszt ? Volt már ilyen helyzetben valaki ?
Ovulációs tesztem 30/05/2023 és 31/05/2023 volt a legerősebb .
2/2 Hát nagyon primitív vagy .
Ez csak egy szófordulat volt . Nem vagyok ilyen kommentekre kiváncsi .
Fuck off .
Sajnálom, de nem vagy terhes. pozi ovuteszt után ennyi idővel, már kimutatná bármelyik teszt. Illetve gondolj bele, ha a terhesség miatt lett volna kevés vérzés, akkor a teszt pozi lett volna hisz hcg lenne benned ami összekavar mindent.
Mivel időben volt vérzésed, ezért lehetséges, hogy volt ovud, azért csak lehetséges, mert az lh csúcs nem garantálja a sikeres tüszőrepedést és elég kevés vérzésed volt. Az is lehet jele az ovumentes ciklusnak.
25-ös érzékenységű tesztek is pozik leszenk 14 nappal pozi ovutesztes nap után. Tehát teljesen egyértelmű, hogy nem vagy terhes. Sajnos ezt a ciklust engedd el, készülj a kövire, számolj nyugodtan úgy, mintha 13-án lett volna ciklusod első napja. Lassan leeht ismét kezdeni az ovutesztelést. Vagy csak legyetek együtt 2-3 naponta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!