Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség ? Nagyon rég...

Lehet terhesség ? Nagyon rég várjuk

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú ideje szeretnék babát a férjemmel de sajnos nem kopogtat a gólya . Junius 16-án kellet volna meg jönnie de 13-án jött meg de nem ugy ahogy szokott és csak 2 napig volt pici élénk piros útána pedig baba rózsaszínes volt . 2-dik nap útán olyan mint ha nem is lett volna teljesen elmúlt .

Csináltam terhességi tesztet de negatív lett . Van esély hogy még pozi lesz a teszt ? Volt már ilyen helyzetben valaki ?

Ovulációs tesztem 30/05/2023 és 31/05/2023 volt a legerősebb .

2023. jún. 19. 18:24
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat . Tegnap csináltam terhességi tesztet es halvány pozitív lett ma reggel is csináltam és azon már jobban látszódik. Hogyan tudok ide képet feltölteni ? Ez igaz lehet ennyi év útán elsem hisszük .

2023. jún. 25. 09:03
 12/46 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tudom jól e csináltam

2023. jún. 25. 12:05
 13/46 A kérdező kommentje:
2023. jún. 25. 12:06
 14/46 anonim ***** válasza:
38%
Gratula ! Ez bizony pozitív ! A halvány is pozitív ! Ne hallgass senkire!!!!!!!
2023. jún. 25. 12:14
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
A teszt valóban halvány pozitív, és az előzmények miatt azt mondanám, hogy nagyon gyorsan nézesd meg magad orvossal.
2023. jún. 25. 12:28
 16/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat .

Remelem minden rendben lesz .

2023. jún. 25. 14:10
 17/46 A kérdező kommentje:
13 éve várunk rá
2023. jún. 25. 14:12
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, tudom, milyen jó érzés ennyi idő után pozi tesztet látni, de szerintem ez túl halvány.

Ovuláció óta (ha az akkor volt, amit írsz) 3,5 hét telt el..

Ilyenkor már erős pirosnak kellene lennie bármelyik hcg tesztnek.

Menj orvoshoz tényleg, nehogy méhen kívüli legyen.

2023. jún. 25. 16:12
 19/46 anonim válasza:
67%
Vagy egyszerűen nem akkor történt, amikor gondolja… két teszt nem lesz egymás után még halvány se, ok nélkül. Dokiiiiiii
2023. jún. 25. 18:42
 20/46 anonim ***** válasza:
77%
Valóban a leírás alapján, kizárt, hogy akkor volt ovud mikor hitted. Lehet volt egy kis lh csúcs, de nem repedt meg tüsző csak napokkal később újra próbálkozott a szervezet. Lehet lett volna még pozi ovuteszted, vagy amit annak hittél az nem volt pozi. A hcg testt alapján, kizárt, hogy akkor ott lett volna ovud. Lefalábbis ez lenne a legjobb....mert ha valóban abból lennél terhes, akkor nagyon rossz jel, hogy csak ilyen későn lett pozi teszted. De a fenébe is minek ijesztgetünk :) a lényeg, hogy pozitív és reméljük a legjobbakat. Max később fogant, ebbe kell bízni :) Remélem tesztelsz még egyet, hogy látszódjon sokat erősödött a csík, mert az nagyon bíztató lenne :)
2023. jún. 26. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!