Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség ? Nagyon rég...

Lehet terhesség ? Nagyon rég várjuk

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú ideje szeretnék babát a férjemmel de sajnos nem kopogtat a gólya . Junius 16-án kellet volna meg jönnie de 13-án jött meg de nem ugy ahogy szokott és csak 2 napig volt pici élénk piros útána pedig baba rózsaszínes volt . 2-dik nap útán olyan mint ha nem is lett volna teljesen elmúlt .

Csináltam terhességi tesztet de negatív lett . Van esély hogy még pozi lesz a teszt ? Volt már ilyen helyzetben valaki ?

Ovulációs tesztem 30/05/2023 és 31/05/2023 volt a legerősebb .

2023. jún. 19. 18:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Az első halvány teszted óta eltelt 11 nap. Tűzpirosnak kellene lennie már.
2023. jún. 30. 19:36
 32/46 anonim ***** válasza:
35%
Azért jó jel ha a házi orvos mondja mivel csak egy orvosról van szó aki nem tájékoztathatja félre.. Gondolom én, hogy ha nem lenne biztos abban amit mond, akkor nem hitegetné ilyesmivel. De úgy látom itt imádják osztogatni a lepontozást csak mert nem egyezik a véleményünk.
2023. júl. 1. 13:52
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, nem tudjuk, h a házi orvosnak mennyire részletesen mesélte el a dolgokat, lehet, h a doki csak a pozi tesztet látta, mit mondjon rá? Azt h nem pozi?

Az viszont tény, hogy túl sok idő telt már el, erős teszjének kellene már bőven lenni, ha minden rendben lenne.

2023. júl. 1. 13:59
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
#32. Nem akarlak megbántai, de durva tévkepzeteid vannak a haziorvos kompetenciáját illetően...
2023. júl. 1. 14:04
 35/46 anonim ***** válasza:
72%
A legbiztosabb tényleg az, ha egy nőgyógyászt keres fel mihamarabb, de szerintem az sem jó ha cisztával meg hasonló rossz dolgokkal ijesztgetik. És nekem a negatív tesztől eltelt 9 nap mire rá tudtam volna mondani hogy (hasonló) halvány pozitív, ekkor már 5 hetes voltam és látszott az uh-n a petezsák. Most léptem azóta a 13. hétbe és szerencsémre a babával és velem is midnen rendben. Azzal magyarázták a halvány pozitív tesztet hogy lassan emelkedett nálam a hcg hormon. Anyumnál első 4 hónapban mikor már terhes volt volt havija, tehát el sem maradt. (És ezek nem egészséges dolgok tisztában vagyok vele), ennek ellenére állhat fent terhesség, én ezért nem zárnám ki. Egyrészt megértem a lepontozást mert aki nem volt még ilyen "furcsa" helyzetben az nem is értheti miért gondolkodom másképp, de oka van hogy ilyet írok és nem jó kedvemből találom ki.
2023. júl. 1. 14:10
 36/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Ma voltam magàn ultrahangon nem bírtunk várni a férjemmel. Azt mondta hogy nagyon korai nem tudja meg mondani . 8,2 méhnyálkahártya vastagsága .

[link]

Ti mit gondoltok ?

😓

2023. júl. 2. 17:23
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

😶

A méhnyálkahártya nem túl vastag.

De nagyobb gond, hogy a pozitív teszt óta 2 hét telt el. Ilyenkor mar szívhangnak kéne lennie...

2023. júl. 2. 17:39
 38/46 A kérdező kommentje:
😢😢😢
2023. júl. 2. 18:07
 39/46 A kérdező kommentje:
Nem ertem én ezt 😢😢😢
2023. júl. 2. 18:08
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet nagyon korai, ha 2 hete is már pozitív volt a teszt. Ennyi idő után már mindennek lennie kellene.

Szerintem elindult, de sajnos felszívódott. :(

Lehet pont amiatt nem maradt meg, mert vékony a nyálkahártya.

2023. júl. 2. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!