Lehet terhesség ? Nagyon rég várjuk
Nagyon hosszú ideje szeretnék babát a férjemmel de sajnos nem kopogtat a gólya . Junius 16-án kellet volna meg jönnie de 13-án jött meg de nem ugy ahogy szokott és csak 2 napig volt pici élénk piros útána pedig baba rózsaszínes volt . 2-dik nap útán olyan mint ha nem is lett volna teljesen elmúlt .
Csináltam terhességi tesztet de negatív lett . Van esély hogy még pozi lesz a teszt ? Volt már ilyen helyzetben valaki ?
Ovulációs tesztem 30/05/2023 és 31/05/2023 volt a legerősebb .
Kedves utolsó, nem tudjuk, h a házi orvosnak mennyire részletesen mesélte el a dolgokat, lehet, h a doki csak a pozi tesztet látta, mit mondjon rá? Azt h nem pozi?
Az viszont tény, hogy túl sok idő telt már el, erős teszjének kellene már bőven lenni, ha minden rendben lenne.
Sziasztok
Ma voltam magàn ultrahangon nem bírtunk várni a férjemmel. Azt mondta hogy nagyon korai nem tudja meg mondani . 8,2 méhnyálkahártya vastagsága .
Ti mit gondoltok ?
😓
😶
A méhnyálkahártya nem túl vastag.
De nagyobb gond, hogy a pozitív teszt óta 2 hét telt el. Ilyenkor mar szívhangnak kéne lennie...
Nem lehet nagyon korai, ha 2 hete is már pozitív volt a teszt. Ennyi idő után már mindennek lennie kellene.
Szerintem elindult, de sajnos felszívódott. :(
Lehet pont amiatt nem maradt meg, mert vékony a nyálkahártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!