Akik babát szeretnének, hány hónapja próbálkoznak?

Igen van ilyen is amit a kedves előttem iro irt:de
azt tudni kell általában aki 1 évnél többet probálkozik azoknál van valami pici probléma mivel csak ösze kellene jönnie enyi diő után.

Nekem úgy volt hogy mikor 2 éve voltam együtt a férjemmel, egyetlen nem védekezésből terhes lettem. Sajnos elvesztettük azt a babát. Utána belekezdtem egy suliba, igy vártunk amíg már majdnem véget ért, és gondoltuk, hogy na akkor mostmár nem védekezünk, majd jön a baba, mikor szeretne.De reméltük hogy ha először ilyen könnyen sikerült akkor másodjára is fog.
Az első védekezés nélküli hónapban összejött a fiam:))
De most szeretnénk kistesót neki és 6 hónapja nem jön :(

Mi 2 éve,biztam hogy karácsonyi ajándék lesz, most meg abban bizom hogy házassági évfordulós ajándék lesz ami jan.20! Hát is megy ez!!
Amúgy nálunk is minden ok. csak most derült ki, hogy nincs pé-m.-)closti kezdése első hónap, bizunk!!
BÚÉK!!

Mi 1,5 évig próbálkoztunk.Nem volt peteérésem, erre clostyt kaptam, az egyik petevezetékem nem átjárható,a másik sem jól nőtt.De amikor feladtam összejött:))
Most 13 hetes vagyok, ez maga a csoda:)))

Nekünk ez lesz a 7.hónap. Voltam dokinál, aki majdnem kiröhögött, hogy mit akarok én vizsgálódni fél év után? Csakhogy nyáron 30 leszek, és szerettem volna még addig az első babám megszülni. Hát nem jött be. Bíztam nagyon a jézuskában, hát az sem. De most megyünk a hegyekbe szilveszterezni, a ciklusom 7-8-9. napján és hátha.:)
Kitartás nektek is!
BÚÉK!!!!

Mi sajnos már 25 hónapja próbálkozunk. Most volt az első inszeminációm. Még nincs eredmény, de már nagyon várom.
Mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, boldog babás új évet kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!