Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív? Kérlek írjátok...

Ez pozitív? Kérlek írjátok bármit.

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 12:42
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Szépen erősödött. Amikor nekem volt ilyen, tettem fel kérdést, mert túl halványnak találtam. Nekem rossz vége lett, de többen írtak sokkal halványabb tesztekkel is, akiknek meg nem lett semmi probléma. Bőven elég, hogy erősödik és egy idő után azt se fog, akkor se kell megijedni. A teszt teljesen rendben van. A kis görcs is teljesen normális.

Továbbra is azt mondom, ne éld bele még magad, de csak azért, mert még korai. De amíg nincs baj, addig bízzál benne, hogy minden ok., mert azon kívül, hogy korai, semmi okod aggódni.

Feladni meg sose adjátok fel! Drukkolok!🤞

2023. máj. 31. 08:49
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
33# Ez gyönyörű pozitív szerintem. Szorítok én is nagyon:)) Nekem elég sokat görcsölgetett az első trimeszterbe a hasam,mint mielőtt megjön olyan volt. Ez a mindjárt megjön érzés is végig megvolt. Magnéziumot szedtem én is doki javaslatára.
2023. máj. 31. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!