Ez pozitív? Kérlek írjátok bármit.
#31! Pont erre gondoltam, hogy van, amikor indokolt, nem róluk beszélek😁
Én is volt, hogy teszteltem nem várt napján, amikor már tudtam, hogy meg fog jönni, mert volt egy csomó kapott tesztem, ami úgyis csak lejárt volna. Ovu alapján tudtam, mikor kell megjönnie, előző nap már tök egyértelmű jelei vannak és hőmérőzöm is, a hőm pedig aznap esett le, amikor megjön. Tehát már tudtam, hogy nincs terhesség, de ha valami elindult volna, hátha van még annyi hcg, ami kimutatja. Így nem csalódok, mert tudom, hogy már nincs. Viszont átjárhatóságira készültem és jobb lett volna, ha fájdalom nélkül derül ki.
Tudom, sokan tesztelnek ugyanezért, meg vannak a progi hiányosok, akiknek az a jó, ha minél előbb elkezdi stb. De sokan csak türelmetlenségből, mint pl.barátnőm. Én csak azt nem értem.
Egyébként a sors fintora, hogy már megvolt az időpontom az átjárhatóságira, de nem tudtam elmenni, mert nem jött meg, hisz terhes lettem.😁(Ezt se azért írtam, mert akkor most mindenki terhes lesz, ha kér egy időpontot átjárhatóságira 😂)
#33! Hú, az még rosszabb lehet. Barátnőt legalább ki lehet kapcsolni, de a férjet hogy?😂
Persze, egyébként őt is megértem, hogy szerette volna megélni. Én se úgy tervezem, hogy végig rettegem a terhességem. Legalább mindig kicsit nyugodtabb leszek. Először, ha túl leszek azon az időn, ahol őt elveszítettem.(Eleinte az volt a terv, hogy már akkor, ha jobban indul a terhesség, mint az első, de nincsenek illúzióim, szerintem ilyen után az nem fog menni.)
Ráadásul azóta méhszájsebem lett, amire fel vagyok készülve, hogy nyilván akkor fog vérezni, hogy halálra rémítsen🙄 Ugyanakkor az se jó, ha mindig félek valamitől, azt se akarom, hogy csak a para maradjon meg a terhességemből, főleg, hogy egyetlen lesz. Nincs olyan lehetőség, hogy a következőt majd megélem.
Szóval igen, nehéz megtalálni az arany középutat, de valahol az a cél. Próbálok a realitás talaján maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!