Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív? Kérlek írjátok...

Ez pozitív? Kérlek írjátok bármit.

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 12:42
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
87%
30, a korán tesztelők így ki tudják deríteni előbb, ha pl.progeszteronhiány vagy egyéb probléma miatt nem marad meg a baba, és sokkal előbb esélyük lesz a gyerekre.
2023. máj. 30. 22:15
 32/42 anonim ***** válasza:

#31! Pont erre gondoltam, hogy van, amikor indokolt, nem róluk beszélek😁

Én is volt, hogy teszteltem nem várt napján, amikor már tudtam, hogy meg fog jönni, mert volt egy csomó kapott tesztem, ami úgyis csak lejárt volna. Ovu alapján tudtam, mikor kell megjönnie, előző nap már tök egyértelmű jelei vannak és hőmérőzöm is, a hőm pedig aznap esett le, amikor megjön. Tehát már tudtam, hogy nincs terhesség, de ha valami elindult volna, hátha van még annyi hcg, ami kimutatja. Így nem csalódok, mert tudom, hogy már nincs. Viszont átjárhatóságira készültem és jobb lett volna, ha fájdalom nélkül derül ki.

Tudom, sokan tesztelnek ugyanezért, meg vannak a progi hiányosok, akiknek az a jó, ha minél előbb elkezdi stb. De sokan csak türelmetlenségből, mint pl.barátnőm. Én csak azt nem értem.

Egyébként a sors fintora, hogy már megvolt az időpontom az átjárhatóságira, de nem tudtam elmenni, mert nem jött meg, hisz terhes lettem.😁(Ezt se azért írtam, mert akkor most mindenki terhes lesz, ha kér egy időpontot átjárhatóságira 😂)

2023. máj. 30. 22:28
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
28# vagyok. Azt elhiszem,hogy nehéz, miközbe a környezeted rátesz. Nem egyszerű. Nálunk amikor nagy nehezen összejött és veszélyeztett helyen dolgozok,ahonnan el is tettek egyből, nyilván levágta mindenki pedig a 12 hét is messze volt még és pörögtek ezerrel a kolléganőim. Elég nehéz volt,de mondjuk én a végéig is fenntartással voltam,hogy akkor lesz biztos amikor a kezembe tartom. Akkor hittem el igazán egyébként és esett le egy kő. Viszont nálunk a férjem ellenkező ebben,az első pozitív teszttől kezdve pörgött úgy örült. Mindig azt mondta tudja,hogy lehet bármi,de ő akkor is igen is addig legalább örülni fog,ezt ne vegyem el tőle. Majd onnanstól ha gond van,akkor nem,de addig hadd élje meg ezt. Valahol neki is igaza volt.:)Amikor csalódás történt is felállt és újra próbálta újult erővel megélni. Visszagondolva nekem jobb lett volna így végig tölteni a terhességet. Aztán kitudja.
2023. máj. 30. 22:52
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

#33! Hú, az még rosszabb lehet. Barátnőt legalább ki lehet kapcsolni, de a férjet hogy?😂

Persze, egyébként őt is megértem, hogy szerette volna megélni. Én se úgy tervezem, hogy végig rettegem a terhességem. Legalább mindig kicsit nyugodtabb leszek. Először, ha túl leszek azon az időn, ahol őt elveszítettem.(Eleinte az volt a terv, hogy már akkor, ha jobban indul a terhesség, mint az első, de nincsenek illúzióim, szerintem ilyen után az nem fog menni.)

Ráadásul azóta méhszájsebem lett, amire fel vagyok készülve, hogy nyilván akkor fog vérezni, hogy halálra rémítsen🙄 Ugyanakkor az se jó, ha mindig félek valamitől, azt se akarom, hogy csak a para maradjon meg a terhességemből, főleg, hogy egyetlen lesz. Nincs olyan lehetőség, hogy a következőt majd megélem.

Szóval igen, nehéz megtalálni az arany középutat, de valahol az a cél. Próbálok a realitás talaján maradni.

2023. máj. 30. 23:12
 35/42 A kérdező kommentje:
2023. máj. 31. 05:46
 36/42 A kérdező kommentje:
Második napja késik, ez még mindig nem erős csík, és teljes mértékben igazatok van. Gorcsolget a hasam. Remélem jó vége lesz. Pedig már feladtuk a ferjemmel
2023. máj. 31. 05:47
 37/42 A kérdező kommentje:
Első sorban szeretném nektek meg köszönni,hogy ilyen sokan írtatok . Tudjátok én is rettegek mi lesz ,hiszen oly régóta várom ezt a babát, de öröm is van bennem. Kívánok mindenkinek sok szerencsét.
2023. máj. 31. 05:56
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
23-as vagyok. Ez egy szép pozitív teszt idáig. Drukkolok nagyon :) Ha nem kell progeszteron, akkor 2 hét múlva doki🤞
2023. máj. 31. 06:00
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt ennel erosebb, egyertelmu pozitiv.
2023. máj. 31. 06:03
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy az elejétől kezdve kisebb görcseim vannak nekem is. Amíg nem húz össze és nincs vérzés addig normális. Én is paráztam, mert az első terhességemet zéró tünetekkel vittem végig. Magnézium ezerrel. Nekem a Magnosolv segít. Puszillak 😘
2023. máj. 31. 06:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!