Valaki volt már így? Ilyen hamar lehetséges pozitív teszt?! Rosszullét miatt csinaltam, a mensiig meg 10 nap van. Halvány pozitiv lett, járt már igy valaki?! Kerlek irjatok ha van hasonlo tapasztalat!
1# cisztától nem (!) Lehet, maximum csokoládè cisztától. Nem mindegy. Es ez iszonyat ritka, kellemetlenebb tunetekkel jar mint az egyszeru ciszta, ami sokszor fel sem tunik. Na a csoki ciszta nem ilyen sajnos. Es nekem az is volt. De pozi tesztem nem, csak amikor baba is.
Kerdezo sztem ismeteld a tesztet. Vagy vegyel digitálisat!!:)
Lehetséges. Nekem akkor volt ilyen korán pozitív, mikor közvetlen a mensi után esetem teherbe. :)
Nem mindig a nagykönyv szerint történik a megtermékenyülés. :)
Ha kétnaponta tesztelsz és látványosan erősödik akkor tuti baba van a dologban, csak korán fogant. Másképp nem lehetséges, esetleg, ha nagyon halvány akkor reagálhat az LH csúcsra, hogy most van ovud. Bár azért ez ritka.
Reméljük baba :)
Szia. Én egyszer 8nappal menzi előtt teszteltem és csudaszép pozitív drágaság lett belőle :) azért ismételj 1 hét mulva is.
Azért én hiszek benne és gratulálok :)
Egy ismerősöm is nemvàrt előtt elég sokkal tesztelt. Ma màr szép 4 hós a babàja.
Az orvos előbb menszi idejével szàmolt, majd méretek alapjàn korrigàltàk a magzat koràt 2 héttel idősebbre.
Tesztelj pàr nap múlva újra és ha erősödik, akkor baba lesz.
nekem a 9. dpo-n volt anno pozitív tesztem
3,5 évesek az ikreink ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!