Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív? Kérlek írjátok...

Ez pozitív? Kérlek írjátok bármit.

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 12:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
47%
Igen!
2023. máj. 29. 13:05
 12/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek. Rezeg a kezem is. Nem merem elhinni
2023. máj. 29. 13:09
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb Facellet probalj, azzal erosebb lesz. Gratulalok, pozitiv!
2023. máj. 29. 13:21
 14/42 anonim ***** válasza:
42%

Ez pozitív, de a végkimenetel még nagyon kérdéses, próbáld meg nem beleélni magad. 2 év után örülj annak, hogy a teherbeesés már biztosan sikerült és az is nagy dolog! A többi meg majd kiderül.

Nekem egyébként (szerintem ugyanilyen teszttel) a nem várt utáni napon volt olyan, mint neked a felső, vagy valahol a kettőd között. Sajnos, vetélés lett a vége, de ennek a tiédhez semmi köze. Ugyanúgy lehet egészséges terhességed is. Nem a teszt miatt bizonytalan, hanem egesz egyszerűen még nagyon korai terhesség, ilyenkor még jobb nem biztosra venni semmit, mert bármi lehet belőle.

2023. máj. 29. 13:23
 15/42 anonim ***** válasza:
95%

Annak viszont mar nagyon is orulhetsz, hogy hcg van a szervezetedben :) Nekem is 2 ev utan lett pozitiv a teszt, es en mindig az adott dolognak igyekeztem orulni. Eleg paras vagyok, de nem akartam elrontani ezt az elmenyt, igy mindig csak lepesenkent orultem.

Most halvany pozitiv a teszt.

Most erosebb.

Most volt szikholyag.

Most lett szivhang.

Most lattam mozogni az ultrahangon.

Most ereztem eloszor mozogni.

Most jo lett a genetikai ultrahang.

Kisfiu.

Mar meg tudnak menteni, ha tul koran beindulna a szules.

Mar valoszinuleg nem lenne maradsndo karosodasa.

Mindjart itt van.

Mikor jon mar ki.

Megszuletett.

… es onnantol, mikor mar azt hittem, hogy na akkor most megnyugodhatok, megy tovabb. Vesz-e levegot? Jol fejlodik-e? Nem tul korai, hogy mar felallt? Miert nem beszel meg? Miert csak par szot mond? Miert nem ertem, amiket mond? Miert sir meg mindig az oviba menet? Hogy fogja viselni a koltozest? Milyen lesz neki az iskola?

Itt tartunk epp :)

2023. máj. 29. 13:37
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Épp akartam javasolni, hogy végezz el egy digitális tesztet, ott egyértelmű eredményt kapsz.
2023. máj. 29. 15:50
 17/42 anonim ***** válasza:
82%

Mit kell vészmadárkodni?

Ez a teszt pozitív.

És persze, bármi lehet, de miért lenne? Amit a 15-ös írt, az jó és hasznos!

2023. máj. 29. 15:56
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Pozi, de én csinálnék egy Predictort is a helyedben. Gratulálok :)
2023. máj. 29. 16:05
 19/42 anonim ***** válasza:
33%

#17! Mit kell értetlenkedni? Leírtam, hogy a teszt pozitív, ami azt jelenti, hogy a kérdező terhes. A realitás nem vészmadárkodás. "Miért lenne?" Azért, mert ugyanannyi esély van arra is, mint hogy nem lesz. Én a valós 50-50 szerint válaszoltam, te meg a nem létező 0-100 szerint, erről van csak szó.

Így van, a #15 nagyon szépen leírta, azonban bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy én is azt írtam, örüljön a + tesztnek, úgy, mint a #15.

2023. máj. 29. 16:06
 20/42 anonim ***** válasza:
70%

14, meg fog jönni, vagy miért vagy ilyen feszült?

Miért baj az, ha az ember lánya örül egy pozitív tesztnek, és nem azon pörög, hogy mi van ha kémiai, ha elvetél stb stb?

2023. máj. 29. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!