Ez pozitív? Kérlek írjátok bármit.
Én is facelle-t csinálnék legközelebbre. Pozitív szerintem is. :)
17#-esnek meg picit igazat adok, természetesen az ember örül,de azért nyilván tisztában van vele,hogy az elején van, főleg 2 év után, főleg ha még nem volt pozitív teszt. Ezt anélkül is tudja,ha valaki leírja,hogy neki is ilyen volt de neki vetéléssel végződött. Szomorú,de ez a tragédia másé. Például örül az ember,hogy az első genetikai jó lett,erre mondaná valaki,hogy de nem kell mert nálunk a második lett rossz. Vagy örülök,hogy a második jó lett,de nem kell mert bármikor koraszülött lehet.
15# szépen leírta, én is ilyen apránként mertem örülni 2,5 év után. Az első az volt,hogy végre pozitív a teszt életembe először.
#21! De bakker, oda is írtam, hogy semmi köze az én tesztemhez! Egyáltalán nem is halvány neki az alsó, teljesen jó a ciklusnaphoz. Azt is írtam, hogy örüljön a pozitív tesztnek, mert az mindenképpen JÓ! Annak ne örüljön, ami még nincs, mert jelenleg pozitív teszt van, terhesség van, annak lehet örülni, azt meg senki nem tudja, mi lesz, mert nagyon korai a terhesség.
A genetikai meg rohadtul nem ugyanaz, mivel annak, hogy az 1.genetikai teszt után rossz lesz a 2., "picit" kisebb az esélye, mint annak, hogy egy 4hetes terhességből végül nem lesz egészséges baba. Ha szerinted ugyanakkora, akkor járj utána. (Mellesleg a kérdező azt írta, írjatok BÁRMIT.) Nem hiszem, hogy akkora szörnyűség erre, hogy pozitív a teszted, de még nagyon fiatal a terhességed.
#23! Köszi, nem tudom miért szálltak rám ennyire, a #3 is legalább annyira "vészmadár", vagy akár a #15. Nem hiszem, hogy vészmadárkodás, realizmus.
Nekik biztos minden flottul ment és azt hiszik, ez mindig így van.
Én pont nem éltem bele magam, mert az elejétől éreztem, hogy nem lesz rendben. Azt viszont pont tudom, milyen, amikor hosszú idő után + lesz a teszt, mert addig azt hittem, ilyen velem sose fordulhat elő. Szóval addig sose gondoltam, arra, hogy nem marad meg, hisz a + tesztet is elképzelhetetlennek tartottam. Mivel addig az volt a probléma, hogy nincs + teszt, azzal, hogy lesz, nagyon könnyű belecsúszni abba az érzésbe, hogy már minden probléma megszűnt, anya leszel, ami sokkal nagyobb pofonhoz vezethet, mintha úgy nézed, egy lépéssel közelebb kerültem az álmomhoz, és annak a lépésnek örülök. Ha baj van, mindenképpen megvisel, de nem mindegy, milyen magasról esel. Amikor ügyeletre kerültem, a doki még semmi rosszat nem látott, mégis elmondta, hogy ne éljem bele magam. Ő most úgy kezeli, hogy terhesség, mert jelenleg az, de még bármi lehet belőle. Ez nem vészmadárkodás, hanem a valóság.
Épp most járt úgy egy ismerősöm, hogy 1 nappal nem várt előtt tesztelt gyönyörű pozitívat, másnap meg minden késés nélkül megjött neki. Rengetegen vannak így és óriási a különbség aközött, ki mennyire élte bele magát.
Természetesen ugyanúgy lehet pozitív vége is. Csakhogy ott viszont semmit nem veszítesz, ha nem rendezted be a babaszobát az első 2hétben.
#26! Nem írtam, hogy bántót írtál, csak túltoltátok ezt a "vészmadárkodást". Mint már írtam, eszembe se jutott, következetést levonni a saját, meg a kérdező tesztje alapján. Azért írtam, hogy az enyém, is ilyen volt, mert a kérdés az volt, hogy pozitív-e. Erre volt a válaszom igen, és onnan tudtam, hogy nem száradási, meg szellemcsík, meg mit tudom én még miket szoktak itt írni, mert történetesen én ilyen tesztet használtam és véletlenül pont csak akkor volt ilyen, amikor terhes voltam. Nincs köze a vetélésemhez. 3millió ember írta már ilyen válasz mellé, hogy azóta itt szuszog a kisfiam, vagy már 9 éves, vagy most vagyok 18hetes, ami épp lett abból a terhességből, senki nem hisztizik rajta. Mivel én ezeket nem írhattam, hisz elvetéltem, nyilván azt írtam. Nem azért, mert akkor ő is el fog🙄
Bármikor lehet probléma persze, csak az arányok mások. Nem is írtam olyat, hogy rettegje végig a terhességet. De neked van egy tapasztalatod, nekem meg nem biztos, hogy ugyanaz. Szerinted mindenki tudja, hogy "ne élje bele magát", szerintem meg nem, mert én meg nem azt látom. Nincs összefüggés, hogy ki milyen régóta vár gyerekre és mennyi az ismerete. Egyik barátnőm pl.18 éve szült, 15 hónap után esett teherbe, nem volt vetélése. Most úgy csodálkozott azon, hogy elvetéltem, mintha én lettem volna az első az országban. Mondtam neki, hogy mennyire gyakori, el se akarta hinni. A kémia terhességről azt se tudta, hogy mi.
Egy másiknak 3 gyereke van, a 2 kicsire rengeteget vártak, neki is volt több kémiaija, mégis mindig beleélte magát a terhességeibe, nekem 2nappal a + után már légzésfigyelőt akart rendelni, hiába mondtam, hogy ez még nagyon kétesélyes, sőt!
Nem rég volt itt az oldalon egy nő, aki kereken 4hetesen volt orvosnál és itt pánikolt, mert az orvos nem látott semmit, hogy lehet ez?(2 éve várt rá )
Szóval a te tapasztalatod nem egyenlő mindenkiével, mindenki a saját tapasztalata alapján válaszol, te is, én is. Nem kell ezért lehurrogni senkit, majd a kérdező szól, ha neki baja van vele.
#28! Tudom, hogy nem te írtad, hanem, akinek igazat adtál.
Semmi gond, csak én nem éreztem, hogy az lenne. Nekem az a reális, amíg 50-50, addig úgy kezeljük, hogy 50-50. Abban a jó is benne van, de nem csak az. De mindenki más.
Engem sokkal jobban zavart például, hogy barátnőm úgy beleélte magát, mintha már szülnék. Én meg nem akartam, de így nagyon nehéz volt.
Én már a korán tesztelőket se értem. Mintha direkt csinálnának maguknak plusz szenvedést.(Tudom, van amikor indokolt, most nem arról van szó.) Ha lesz belőle terhesség, akkor ott lesz pár nap múlva is, amikor már késik, semmiről nem maradsz le. Ha meg kémiai, akkor csak adtál magadnak egy pofont, amit el is kerülhettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!