Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Antibiotikum melletti teherbee...

Antibiotikum melletti teherbeesés nagy kockázat lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párommal babát szeretnénk és az együttlét utáni napon erős torokfájással és magas lázzal lebetegedtem. Tüszős mandulagyulladásom van, amire Augmentin duót kaptam. A kérdés igazából az, hogy ha pont az az “akció” volt sikeres, nagy kockázatot jelentene ez a lehetséges magzatnak? Tudom senki sem tudja ezt olyan pontosan megmondani, csak hátha volt már valaki hasonló szituban. Illetve gondolom amíg szedem a gyógyszert érdemes szüneteltetni a dolgot?

Köszönöm szépen!

2023. máj. 17. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Biztosan nem antibiotikumszedés miatt kellett megszakítani….

Egyik miatt sem javasolnak terhességmegszákítást. Baromira kevered valamivel.

2023. máj. 18. 07:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Augmentin még terhesség alatt is szedhető, így nem lehet emiatt semmi gond.
2023. máj. 18. 08:06
 13/14 anonim ***** válasza:
3szor szedtem terhesen antibiotikumot, muszáj volt, olyat adnak ami biztonsagos az Augmentin pl az.
2023. máj. 18. 09:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindnekinek!:)
2023. máj. 18. 10:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!