Ilyenkor nem eshetek teherbe ugye???
Figyelt kérdés
Ma reggel elment bennem a pasim, mivel nem követem a ciklusom, rendszertelen így nemtudom hol tartok.
Kíváncsiságból csináltam LH tesztet, ami ilyen lett:
Ugye ilyenkor még nincs ovuláció és nem eshetek teherbe?!
2023. ápr. 12. 17:42
11/18 anonim válasza:
Hát drágám, szerintem megveheted a terhességi tesztet. Szükség lesz rá.
12/18 anonim válasza:
Hát ügyes, okos kislány vagy Legjobbkor voltatok együtt egy gyerekhez.
14/18 A kérdező kommentje:
De ha nem él el addig a spermium pl ha holnap v holnapután lesz az ovu akkor nincs aggódnom nem? Hisz nem akkor voltunk együtt amikor megrepedt a tüsző
2023. ápr. 12. 22:18
15/18 anonim válasza:
Simán megvan az esélye, hogy elél addig, de komolyan biológia órán sosem voltál ott? Hány éves vagy?
Még mindig reménykedem, hogy csak troll vagy 😩 neked még ne legyen gyereked
16/18 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2023. ápr. 12. 22:58
17/18 anonim válasza:
De elél, te nagyon ostoba! 2-3 napig simán, de extrém esetben akár 5 napig is. Én most pont így vagyok terhes. (Tervezetten.)
18/18 anonim válasza:
10 vagyok mint írtam közel 4 napot várt bent nálam vasárnap éjjel voltunk együtt és szerda éjjel vagy csütörtökön volt peteérésem, és terhes lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!