Ilyenkor nem eshetek teherbe ugye???
Figyelt kérdés
Ma reggel elment bennem a pasim, mivel nem követem a ciklusom, rendszertelen így nemtudom hol tartok.
Kíváncsiságból csináltam LH tesztet, ami ilyen lett:
Ugye ilyenkor még nincs ovuláció és nem eshetek teherbe?!
2023. ápr. 12. 17:42
2/18 A kérdező kommentje:
Valós. Nem szeretnék még gyereket, lh tesztet meg uncsim adott (neki megmaradt, mivel összejött a baba)
2023. ápr. 12. 17:44
3/18 A kérdező kommentje:
Nem értek a teszthez, akkor van esélye a terhességnek ha negatív ugye?
2023. ápr. 12. 17:44
4/18 anonim válasza:
Akkor, ha pozitív és ez nagyon pozitív. Viszont jó lenne, ha nem itt poénkodnál.
5/18 A kérdező kommentje:
De ha pozi és kifolyik meg eltelik x óra és ha 2 nap mulva lesz ovu akkor nincs esélye. Vmelyik fórumon olvastam ezt.
2023. ápr. 12. 17:50
6/18 anonim válasza:
Ez nagyon pozitív!ma holnap van ovuláció. A legjobbkor sikerült beled èlvezni higy gyerek legyen
7/18 anonim válasza:
"Kifolyik"--- ilyen nincs. Egy része rögtön (!) a méhedbe kerül. Onnan nem folyik ki.
8/18 anonim válasza:
Te tyúkagyú, ez kb.holnapra pozitív lesz. Addig a kis spermiumok vígan ott buliznak és várják a versenyt, hogy elsők legyenek. Aki kifolyt, az nem vesz részt a versenyben, de maradt még vagy 10millió, aki rajthoz állt 😁
9/18 A kérdező kommentje:
Elmegyek orvoshoz. Abban voltam hogy ilyenkor nincs esély
2023. ápr. 12. 18:13
10/18 anonim válasza:
Vegyél be esemény utánit, nekem 3nappali + lh teszt előttiből lett terhesség.
Mivel nem akarsz gyereket tuti hogy az leszel, sajnos az esemény utáni sem biztis hogy segít, az az ovut akadályozza meg, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!