Teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
A párommal óvszerrel védekeztünk, nem ment akkor el, amikor kihúzta belőlem, mert közben megálltunk beszélgetni, és elmúlt az erekciója, és miközben kihúzta lecsúszott az óvszer és bennem maradt. Lehet esély rá, hogy így terhes vagyok?2023. jan. 19. 08:33
1/6 anonim válasza:
Ha nem ment el, nem lehetsz terhes. Mégis mitől lennél az ha nem kerüpt sperma beléd? 🙄
3/6 anonim válasza:
Pont egy ilyet olvasok könyvben, hogy a pár végigbeszélgette kb. a szexet, de az előjátékot mindenképp... én meg, ahelyett, hogy a romantikán olvadoztam volna, azon gondolkodtam végig, hogy hogy nem lankadt le a pasi, mikor felhúzza a gumit, oszt' utána tök random dolgokról beszélgetnek egymás felfedezése helyett?? 😂😂
Bocs, ez nagyon off, csak friss az élmény. :)
Kérdező, esélytelen, hogy terhes legyél, attól, hogy lecsúszott, még ha volt is benne előváladék stb, az nem folyik beléd ilyenkor olyan egyszerűen. :) Gondolom a párod is figyelt, mikor segített kihúzni belőled az óvszert.
4/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam nem fejeztem ki mennyire vicces volt az élmény azért :DD. Ha már olvasol, akkor tudod vannak azok a karakterek, akik mindig full hülyeségeket kérdeznek full komolyan. Na én ez vagyok. És kérdeztem egy ilyet, és nem bírta ki hogy ne nevessen aztán meg muszáj volt megbeszélni, hogy most épp miért vagyok ilyen hülye :D Na de hát én így szeretem :D
2023. jan. 19. 09:47
5/6 anonim válasza:
Közben megálltak beszélgetni 😂
Akkor nem lehet hogy
“beléd beszélte a gyereket ?”
Kész végem 😂
6/6 anonim válasza:
Lehet rá esély persze. De 12 évesen inkább még a játszótéren babázz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!