Igy nem eshetek teherbe ugye?
Majd váratlanul késik pár napot a repedés és bumm terhes leszel. Ez csak annak jó, aki akar gyereket hamarosan, és nem lebne baj, ha mégis összejönne.
Bár nekem írtó furcsa...vagy akarjuj a gyereket vagy nem. Ha nem akkor védekezni kell. Ha igen akkor meg minek szórakozni?
Utolso igazad van teljes mertekben, de gondolom 5-6 napot csak nem kesik a repedes :/
Sajnos nekem aura migrenem van (feloldali zsibbadassal jaro migren) semmilyen hormontartalmu gyogyszert nem szedhetek mert sztrokot kaphatok. A gumit hasznaljuk neha napjan de hiba vagyok eleg nedves (elnezest) akkor is a huvely belsejet dorzsoli , irritalja nem tudom mi lehet a baj de allando ego erzes van szex utan ha gumival csinaltuk.
Akkor más megoldást kell keresni, de ez így orosz rulett.
Amíg működik jó, de ha egyszer nem jön be, ne lepődjön meg senki, ez nem védekezés csak az esélyek csökkentése.
6, akkor allergiás vagy a gumira. Én is az vagyok.
Vagyis nem pont a gumira.
Próbáld ki a latex menteset. Az nekem bevállt. Vagy pl a masculan piros fajtája is. A Durex pirosat pl egyáltalán nem tudom megviselni pont amiatt amit írsz.
Egyebkent, akkor vedekezz naptár szerint. Nézz utána, hogy kell.
A 14-15.napon egeded.
És előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!