Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igy nem eshetek teherbe ugye?

Igy nem eshetek teherbe ugye?

Figyelt kérdés
Regen figyeltem LH tesztel is mikor van peteeresem es mindig a ciklus 9-11 nap kozott volt pozi LH tesztem, ezen a 3 napon erzem is a kis alhasi gorcsot, magasabb libido. Paromnak csak a 14-15. ciklusnap utan engedtem meg hogy szex kozben belem elvezzen hiszen mar nem voltam a termekeny idoszakomban. Ez igy ugye azert egy biztos modszer a vedekezesre?
2023. febr. 23. 11:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
hát egyáltalán nem..!
2023. febr. 23. 11:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira biztos, mintha nem számolgatnád, mikor van peteérés. A tested nem óramű pontossággal működik, már itt bebukott a rendszered. Inkább alkalmazzatok megbízható fogamzásgátló módszert óvszert vagy tablettát.
2023. febr. 23. 11:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
mármint az utolsó kérdésedre reagáltam: ez így nem védekezés..
2023. febr. 23. 11:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Minden honapban ugyan akkor volt pozitiv ovu tesztem. Ez alltalaban 9-10 ciklusnapra esett es a 11. napon lett negativ. Kb 4-5 honapig figyeltem folyamatosan. Most mar azert fel eve nem figyelem de a testem ugyan azokon a napokon “jelez” mint anno az LH teszt. Ezert gondoltam hogy igy ez biztos…. persze ketelkedem picit azert is irtam ide hogy jol tudom hogy ha a peteeresnek vege akkor abban a ciklusban mar nem eshetek teherbe.
2023. febr. 23. 11:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd váratlanul késik pár napot a repedés és bumm terhes leszel. Ez csak annak jó, aki akar gyereket hamarosan, és nem lebne baj, ha mégis összejönne.

Bár nekem írtó furcsa...vagy akarjuj a gyereket vagy nem. Ha nem akkor védekezni kell. Ha igen akkor meg minek szórakozni?

2023. febr. 23. 11:32
 6/15 A kérdező kommentje:

Utolso igazad van teljes mertekben, de gondolom 5-6 napot csak nem kesik a repedes :/

Sajnos nekem aura migrenem van (feloldali zsibbadassal jaro migren) semmilyen hormontartalmu gyogyszert nem szedhetek mert sztrokot kaphatok. A gumit hasznaljuk neha napjan de hiba vagyok eleg nedves (elnezest) akkor is a huvely belsejet dorzsoli , irritalja nem tudom mi lehet a baj de allando ego erzes van szex utan ha gumival csinaltuk.

2023. febr. 23. 11:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor más megoldást kell keresni, de ez így orosz rulett.

Amíg működik jó, de ha egyszer nem jön be, ne lepődjön meg senki, ez nem védekezés csak az esélyek csökkentése.

2023. febr. 23. 11:46
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

6, akkor allergiás vagy a gumira. Én is az vagyok.

Vagyis nem pont a gumira.

Próbáld ki a latex menteset. Az nekem bevállt. Vagy pl a masculan piros fajtája is. A Durex pirosat pl egyáltalán nem tudom megviselni pont amiatt amit írsz.

Egyebkent, akkor vedekezz naptár szerint. Nézz utána, hogy kell.

2023. febr. 23. 11:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pontos ciklusom van, de volt higy akkor lett ovum mikor megj{nni kellett volna, egy front kavart be olyankor.
2023. febr. 23. 12:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A 14-15.napon egeded.

És előtte?

2023. febr. 23. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!