Mi lehet ez? Szerintetek ez mellett teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok .
Lassan 2 hónapja szedem az AZALIA fogamzásgátló minipill tablettát.
Múlt hónapban igaz 3 hétig barnáztam.
De a 2. Héten erősebben volt meg.
Ebben a hónapban még nem jött meg.
A hasam néha időközönként szurkálgat. De nem is érzem hogy meg akarna jönni.
Kinek mi a tapasztalata??
Előre köszönöm a válaszokat.
2022. júl. 19. 18:29
1/4 anonim válasza:
Fogamzásgátló esetében ha jól alkalmaztad 99%, hogy nem vagy terhes. Annó nekem is maradt ki menzesz gyógyszer mellett, utána a nődoki váltott nálam más hatóanyagú tablettára.
2/4 anonim válasza:
attól függ, mikor kezdted el szedni. Azt írják a tájékoztatóban, hogy a menzesz megjövetelekor kell elkezdeni szedni. Na ha így teszed, akkor 2 hét barnázás jön, mert ugye a szervezeted ürülni akar, a tabi meg visszafogja. Az a jó, ha hagyod magad 2 napig kivérezni (ezt nekem doki mondta), és csak utána kezded el szedni a tabit.
Ha szeded minden nap, akkor védve vagy. A szervezeted kicsit össze van zavarodva, ezért a vérzészavar.
3/4 A kérdező kommentje:
Tegnap pár órán át enyhén gorcsoltem és ma is fáj a hasam egy ideig. De még mindig semmi, nem jött meg.
2022. júl. 21. 18:27
4/4 A kérdező kommentje:
Fájt egy kis ideig**
2022. júl. 21. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!