Regen figyeltem LH tesztel is mikor van peteeresem es mindig a ciklus 9-11 nap kozott volt pozi LH tesztem, ezen a 3 napon erzem is a kis alhasi gorcsot, magasabb libido. Paromnak csak a 14-15. ciklusnap utan engedtem meg hogy szex kozben belem elvezzen hiszen mar nem voltam a termekeny idoszakomban. Ez igy ugye azert egy biztos modszer a vedekezesre?
Borzasztó felelőtlenség ez így, főleg ha egyáltalán nem.akartok meg gyereket. Bármi miatt csúszhat a peteérés, igen akár egy hetet is. Ráadásul mikor az LH teszt negatív lesz, utána vagy a legtermékenyebb. Repedéskor esik le az Lh szintje, tehát mikor negatív még termékeny vagy. Ha jól értelmezem akkor egy hónapban kb 10 napig éltek szexuális életet? Próbáljátok ki több felé óvszert, vagy más módszerek is vannak, ha nem ismered őket, nőgyógyász tud ebben segíteni.
2023. febr. 23. 12:40
12/15 anonim válasza:
Ha azzal kiegeszititek hogy akkor sem engeded benned elmenni akkor azért jelentősen csökken az esély... Tudom az se 100% de ha lh tesztelsz és megszakitjatok akkor nem hiszem hogy gond lenne belőle.
2023. febr. 23. 12:53
13/15 anonim válasza:
Csinálj meg egy tanfolyamot, nagyon ajánlom a hormonmentest. Alapvetően a módszer működik, de jóval összetettebb annál, minthogy szerinted általában 9-11 napon van a tüszőrepedésed, a többin durr bele. Az 100%, hogy amikor nincs szabad petesejted, akkor nem leszel terhes. De azért ezt nem tudod ilyen egyszerűen megállapítani.
2023. febr. 23. 14:10
14/15 kajitani válasza:
Szia! Hát, én ezt azért nem tartom szentírásnak,mert abban igazad van,hogy vannak termékeny meg kevésbé termékeny napok, és azt már bebizonyították,hogy "spontán" ovuláció nincs,de azért egyik szakasza sincs a ciklusnak kőbe vésve. Lehet hogy az adott hónapban a nyolcadik napon ovulálsz, aztán lehet hogy a következő hónapban meg a tizenhatodikon. Azt is számold bele,hogy azért a sperma napokig életképes odabent, a megtermékenyítés valójában nem csak egy pillanat,hanem egy folyamat.
Egy szó, mint száz, szerintem eddig csak oltári nagy mázlid volt, én nem lennék ennyire nyugodt.
2023. febr. 24. 06:19
15/15 anonim válasza:
Mi is csináltuk így, de persze 26 évesen esküvő előtti időszakban amikor ha becsúszik nem lett volna semmi. Mondjuk én hőmérőztem mellé, szóval tutira tudtam ha megvolt az ovu.
Működő módszer, de tinédzserként vagy friss kapcsolatban azért nem hazárdíroznék ezzel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!