Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok ti nem voltatok...

Lombikosok ti nem voltatok rosszul leszivás után?

Figyelt kérdés
Nekem volt a durva történetem a napokban biztosan emlékeztek rá! Mostanra már annyira rosszul vagyok, annyira fály a hasam, nem enyhüj. Sem ülni sem menni, semmit nem birok a fekvésen kivül. Végül ma felhívtam az orvosom, és azt mondta holnap reggel menjek be egy infuzióra. Volt már így valaki? Az fog rajtam már segíteni. Beültetés nincs és még ráadásul így kell szenvednem. Ugy sajnálom magam.
2010. okt. 8. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Petét fagyasztani macerás, de embrióként se tudják Debrecenben fagyasztani?
2010. okt. 11. 16:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Bárcsak lehetett volna fagyasztani embriót. azt lehet csak nekünk a férjem nem tudott teljesiteni. Ez a bökkenő! Utolsó előtti! A férj bármikor képes megtermékenyiteni, ezt ugye tudjuk! Az ilyen embriót már simán le tudják fagyasztani és beültetni ezeknek a pároknak. Mivel az én férjem annyira begörcsölt, hogy még másnap sem tudott produkálni,így szoltak a pároknak és örömmel mentek! nekik addig fagyasztják, mig a méhüket felkészitik a beültire. Nekünk is mondták a sperma donort , de mivel a férjem spermájával egyébként semmi baj, így az orvosunk is azt mondta ekkora őrültséget nehogy csináljunk. Ugyhogy inkább elajándékoztam a petéimet , mi ugy sem tudtunk volna mit kezdeni velük. Hát ennyi, ha valami kérdés, amit nem értettek abben a sztoriban, szivesen válaszolok. Milliószor átt gondoltam, megbeszéltük az orvosunkkal, az ott dolgozókkal. Nem volt más lehetőségünk.
2010. okt. 11. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm, h leírtad. Én voltam az utolsó és az utolsó előtti kérdező is, csak később vettem észre, h petesejtet nem tudnak fagyasztani, nem embriót. Így érthető a dolog. Jobban vagy már?
2010. okt. 13. 11:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi szépen, igen már sokkal jobban vagyok. Csak már készül megjönni, hiába szedem az utrot, kicsit most ettöl érzem furán magam. Minden jót neked!
2010. okt. 13. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!