Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok ti nem voltatok...

Lombikosok ti nem voltatok rosszul leszivás után?

Figyelt kérdés
Nekem volt a durva történetem a napokban biztosan emlékeztek rá! Mostanra már annyira rosszul vagyok, annyira fály a hasam, nem enyhüj. Sem ülni sem menni, semmit nem birok a fekvésen kivül. Végül ma felhívtam az orvosom, és azt mondta holnap reggel menjek be egy infuzióra. Volt már így valaki? Az fog rajtam már segíteni. Beültetés nincs és még ráadásul így kell szenvednem. Ugy sajnálom magam.
2010. okt. 8. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is sajnállak!! Nekem is fájt utána, kb egy hétig.
2010. okt. 8. 16:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Én is sajnállak.

Minnél több petét szívnak le annál jobban fáj (először 7, mer se kottyant, aztán 12 az már minha mensisnék).

De olyanról halottam, hogy ez a túl stimulácionál előfordul.Egy lombikos szobatársamnak ezért nem lehetett frissen beültetni, hanem le kellett fagyasztani az embriókat. Mert ebben az állapotban az anyára is nagyon veszélyes. 3 hónapot ki kellett hagyniuk, hogy rendbe jöjjön a szervezete.Kitartás!

2010. okt. 8. 18:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Okosabb nem lettem, de mindjárt reggel és hátha az infuzió segit valamennyire! Azért köszi a válaszokat!
2010. okt. 8. 20:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem mára már jobban vagy, olvastam a történetedet (korábbit), sajnálom, hogy így alakult, és kívánom,hogy legyen erőtök és hitetek a folytatáshoz! Nekem a második után voltak enyhe hiperstimus tüneteim,pedig csak 3 petesejtet tudtak nyerni, de én is kaptam infúziót, 3 napig bent tartottak, de utána már minden rendben volt. Valószínű nálad is ez lehet, de jobb,ha megnéznek a kórházban, és ha kell infúziót is kapsz, ilyenkor nagyon fontos a foly.pótlás, ezért is mondják,hogy leszívás után sok-sok folyadékot kell inni. Tiszta szívből kívánom Neked, hogy mind lelkileg-mind fizikailag gyorsan helyrejöjj és újra tudjatok kezdeni!
2010. okt. 9. 09:21
 5/14 anonim ***** válasza:
En nem voltam rosszul, nálam 7-8 petesejtet nyertek. Nem tudom, ez sok-e. De volt, akinél 2o korul és neki nem lehetett azonnal beultetni, lefagyasztottak az embriokat és 3 honapot varni kellett. Mondjuk állítolag ha olyan sok pete van, akkor nem annyira jok, mint ha kevesebb. Nálad menni volt? Remélem, már jobban vagy?! Elso lombikod? Fel a fejjel, 3 honap és sikerulni fog!!
2010. okt. 9. 12:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most értem haza , kaptam 2 palack infuziót, még most is rettenetesen fel vagyok fuvódva. És olyan kemény, hogy lehajolni sem tudok. Ha nem javul , hétfőn is kapok egy "koktélt" azt mondták. Nekem 13 petét tudtak leszivni. ez volt az első és januárban kezdjük ujra. Ami nekem mégis okoz egy kis boldogságot ebben a történetben, hogy 3 páron segitettem a petéimmel, mert, hogy oda adtam donornak. Szivböl kivánom nekik, hogy sikerüljön. A biológussal is beszéltem azt mondta 9-et termékenyitettek meg, és mind szépen osztódásnak indult. Tehát legaláb a petéim jók.
2010. okt. 9. 13:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia! Minden elismerésem és tiszteletem a TIED! Felülkerekedni a történteken és lelki erővel bírni mindezeket, le a kalappal előtted! Jómagam is lombikos vagyok, és sajnos kimerülő petefészkekkel,tehát már alig reagálok a stimulációra, a 2.nál is mindössze 3 petesejtből egy term.meg és osztódott, és ugyan baba lett belőle, de méhenkívüli terhes voltam,ráadásul szétrepedt a petevezetőm, és azonnal megoperáltak. Belevágunk a harmadik lombikba, de mindig kérdéses, tudnak e petesejtet nyerni tőlem. ezért is írtam,hogy minden tiszteletem a TIED,hogy felajánlottad olyan pároknak a petesejtjeidet,akiknek egyetlen esélyük csak ez,hogy gyermekük legyen! Szívből kívánom Nektek,hogy hamarosan megéljétek végre ezt a csodát:)
2010. okt. 10. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy felajánlottad az embriokat masoknak? Miert nem fagyasztottatok le magatoknak januarra? Tudom, h szemetnek tunik a kerdesem, de a petesejtnyeres iszonyatos megterheles a szervezetnek és mellrakot is okozhat, jobb minel kevesebbszer vegigcsinalni.

Arra az esetre, ha meghalnank, mi is masoknak ajanlottuk fel a fagyasztott babakat.

2010. okt. 11. 10:14
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló! Ezt a döntést tartottam a leg ésszerübbnek. Sajnáltam volna kidobni őket, jó minőségüek voltam. Ha ezzel segithetek másoknak , akkor miért dobjuk ki őket. Utolsó válaszolónak! Azért mert ez debrecenben történt és petét csak pesten tudnak fagyasztani, nagyon drágán.
2010. okt. 11. 14:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, köszi, h válaszoltál. Azért volt nekem fura, mert mi Pesten lombikozunk és itt rögtön fagyasztják ilyenkor a babákat. Azt nem értem, hogy akkor honnan szednek olyan - babára vágyó - nőket, akik épp abban a ciklusnapban vannak, h be tudják nekik ültetni a babáidat? Meg hogy ha nem vagy túlstimulálva, akkor sem ültettek volna be 9 embriót, nem? Akkor is egy részét fel "kell" ajánlani másnak?

Nem haragudj a kérdésekért és ha tudsz, légyszi válaszolj, mi is régóta lombikozunk és érdekel a dolog.

Szép dolog volt, h felajánlottad őket és kívánom, h legközelebb sikerrel járj!

2010. okt. 11. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!