Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is látja vagy csak én?...

Más is látja vagy csak én? Ezek xepil tesztek. Több év próbálkozás után, egy vetélés után..pcos mellett. Ott vannak azok a csíkok ugye? 🙏

Figyelt kérdés

2023. márc. 25. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:

Behívtak, megnéz. Itt ülök most a váróban😕

2023. ápr. 26. 16:16
 82/88 anonim ***** válasza:

Na, megnézett, azt mondta minden rendben. Ez a kis maszatolás már semmi, elmúlik. Egyébként kiürültem, meg is mutatta, hogy csak egy kis csík endometrium van, újra fog épülni, kb.1hónap múlva menstruáció. Remélem, szépen helyrealáll a rendszer!🙏

2023. ápr. 26. 17:06
 83/88 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök 😊
2023. ápr. 26. 18:09
 84/88 anonim ***** válasza:
100%

Én is.😁 Szomorú, hogy ennek kell örülnöm, de ebben a helyzetben ez számít jó hírnek. Lesz ez még jobb is. Remélem.

2023. ápr. 26. 18:15
 85/88 A kérdező kommentje:
Így van 😘
2023. ápr. 26. 19:12
 86/88 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek az elmúlt egy hetem. Iszonyatos fájdalmak között jelentkezett egy kis vérzés. Gondoltam elmegyek egy másik orvoshoz magán úton. Elmeséltem neki a történetem. A fejét fogva mondta hogy jó akkor kezdjük egy hüvely uh-val. Na és ott jött a szörnyű felismerés. Le dobbenés. Az orvos csak lefagyva nézte a monitort. És fotózta ki amit látott. Itt egy mióma. 5cm. Itt egy polip. 4,5 cm. Endometriózis gyanú.. PCO nak nyoma sincs. Sürgős MRI-re beutaló. Ugyanis ezeket ki kell venni. Műtét minél hamarabb!!! 1hónap múlva kb. De 2 Műtét egyszerre. Mert ez nagyon nincs rendben . Az előző orvosom 2 év alatt ebből semmit nem látott. Most pedig félek. Mit tár még fel az MRI. És a méhtükrözés mert oda is mennem is
2023. máj. 13. 04:38
 87/88 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom kedves kérdező 🥺 kitartást kívánok
2023. máj. 13. 09:03
 88/88 anonim ***** válasza:
100%

Én is sajnálom Kérdező, de ebből csak az endometriózis "rosszabb", mint a PCO. Az meg ugye, még csak gyanú. Úgy értem, hogy nehezebben kezelhető. A többit jó, hogy észrevették, mert a műtét megoldja és pár hónap múlva jelentősen megnőnek az esélyeid. Nekem tavaly volt polipom. Műtét nélkül a terhességre se lett volna esélyem, nem hogy a megtartásra. Nagyon féltem, nehogy elrontsák, és valami kárt okozzanak, de ezek azért rutin műtétek. A felépülés is nagyon sima volt(pedig a kórházban a covidot is sikerült elkapnom mellé 🤭)

Szóval szerintem ne félj! Örülj, hogy sínen vagy és mostmár minden rendben lesz!

Nekem a változatosság kedvéért most méhszájsebem van. Olyanom még úgyse volt😕

2023. máj. 13. 14:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!