Más is látja vagy csak én? Ezek xepil tesztek. Több év próbálkozás után, egy vetélés után..pcos mellett. Ott vannak azok a csíkok ugye? 🙏
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 20:49
52/88 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta hogy menjek 🙂🙂🙂🙃🙃🙃🙃ugyanis volt már vetélésem. És minden képp meg akart nézni.annyit mondott még hogy egy hét múlva menjek vissza. Akkor már látszik majd a petezsák. Viszont elkezdtem vérezni hüvely uh után 1 órával kb. Egyből hívtam. Azt mondta pinenjek
2023. ápr. 4. 13:55
53/88 A kérdező kommentje:
Pihenjek *
2023. ápr. 4. 13:58
54/88 anonim válasza:
50-es szerintem reszben ezert is kerdezte. Drukkolok, hogy minden oke legyen. Huvelyi uh-t erdemes elkerulni, ha egymod van ra (tudom, hogy mehenkivuli gyanuja eseten nincs, de panaszmentesseg eseten, es ha latjak hasival is, akkor jobb elkerulni a huvelyit).
55/88 anonim válasza:
Én biztos első lépésként orvost váltanék...
Egy vetélésed volt mindössze, nem többszörös... és nyilván ő is gondolhatta hogy semmit nem fog látni.
Nem az a baj hogy hamar elmentél, hisz biztos izgatott vagy, csak ez még annyira az eleje és kétesélyes...
Azért drukkolok hogy rendben menjen minden...
56/88 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a hüvelyi ultrahangtóp, ne terjesszetek baromságokat
57/88 anonim válasza:
Valóban nem lesz baja a hüvelyitől...ha meg igen, akkor amúgy is baj lenne. Ennyi erővel a szexet is kerülni kellene... az uh sem kerül mélyebbre.... gondolkodjatok mielőzt butasággal rémisztgettek másokat.
58/88 anonim válasza:
#57! Ez nem valami jó példa mert azt speciál van, amikor tiltják is.
59/88 anonim válasza:
58. Igen, de nem a 'bedugás', hanem az orgazmus okozta méhösszehúzódások miatt... Olyanról meg még nem hallottam, akinek a hüvelyi ultrahangtól orgazmusa lett volna...
60/88 anonim válasza:
#59! 😂Hát, olyanról még én se. De van, amikor csak a behatolás tiltott, és ugyebár orgazmus más alternatív módokon is lehet. Na, mindegy, értem amúgy, hogy alapból nem lehet baja, hisz távol van tőle, de azt is megértem, ha valaki hüvelyi uh.után vérezni kezd, az az első gondolata, hogy mi a fr.ncnak kellett ez nekem? Lehet véletlen egybeesés, de na. Persze, hogy összefüggést lát, ha addig nem volt, utána meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!