Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is látja vagy csak én?...

Más is látja vagy csak én? Ezek xepil tesztek. Több év próbálkozás után, egy vetélés után..pcos mellett. Ott vannak azok a csíkok ugye? 🙏

Figyelt kérdés

2023. márc. 25. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 A kérdező kommentje:
Én a születésnapomon vesztettem el . 😔
2023. ápr. 24. 17:55
 72/88 anonim ***** válasza:
70%
#70! Persze, hogy tudom. Már sose lehetek, aki voltam, ez már örökre bennem marad, de amíg méhem és egyetlen petesejtem van, nem fogom feladni. Te se add fel! Lehet, hogy mi mínuszból indulunk, de ott van a cél nekünk is.🤞
2023. ápr. 24. 18:06
 73/88 A kérdező kommentje:
Nem adom fel!
2023. ápr. 25. 20:52
 74/88 anonim ***** válasza:

Én se!😁

Lesz nekünk is!🤞🤞🤞

2023. ápr. 25. 20:55
 75/88 A kérdező kommentje:
Ergán cseppet kellett innom egy üveggel . Napi 2*20 csepp végig volt minimális vérzésem. ( éppen hogy valami) de ahogy elfogyott a csepp megszünt a vérzés. Ez baj lehet? Az orvosom elutazott. Azt mondta jövőhéten menjek vissza. De addig is.... van akinek van ilyen tapasztalata?
2023. ápr. 25. 20:56
 76/88 A kérdező kommentje:
Ergam* elnézést
2023. ápr. 25. 20:58
 77/88 anonim ***** válasza:

Hú, én meg nem kaptam cseppet. Azt mondta, egy erősebb 4-5 napos menstruációval ki fog ürülni, ha abbahagyom a progit. Ugye, aznap abbahagytam, 2 nap múlva kezdődött a vérzés újra, menstruációszerű, de egyáltalán nem volt olyan erős, mint a menstruációm szokott. 3 nap volt olyan, azóta meg alig van valami, inkább csak törlésnél. Ez az 5.napom. Most én is itt agyalok, hogy mi legyen. Akkor kell kontrollra mennem, ha elmúlt a vérzés, de arról nem volt szó, mi van, ha nem lesz erős és még ki tudja, meddig pecsételgetek. Szerintem holnap megpróbálom felhívni a dokit. De biztos le fog cseszni, mert ő műtétet akart, dehát a kórházban meg azt mondták, hogy nem kell 🤷🏼‍♀️

2023. ápr. 25. 21:05
 78/88 A kérdező kommentje:
Pontosan ilyen vérzésem volt nekem is. Bár nekem a cseppek előtt olyan vérzésem volt amilyet még sosem láttam. Pedig már volt egy korai vetélésem. De most nagy darabos volt. Akkor volt vizsgálat. De azzal nem ürült még ki teljesen. A leletemre azt írta hogy rendellenes méh. Utána már csak ugyanez a pecsételő. Félek hogy műtét lesz. Bár semmi görcsölés. Nekem az gyanús csak hogy úgy ért véget a vérzés mint ha elvágták volna a cseppek abbahagyásával
2023. ápr. 26. 04:34
 79/88 anonim ***** válasza:

Nekem a vetélésnél egyáltalán nem volt darabos. Barnázásból indult, aztán reggel jött egy adag sötét vér. Aznap egész nap volt még vérzés, de nem darabos és kevés. Aztán elmúlt és 2 nap múlva este kezdődött a menstruációszerű, az már kicsit darabos volt 3 napig. De menstruációnál az erősebb napokon van, hogy 2, de legalább 3óránként tampont kell cserélnem. Most a legerősebb napon is elég lett volna max.2betét egész napra. Szóval nagyon félek. Tegnap volt kb.2minimális görcs oldalt, nagyon enyhe, de vérzés már alig. Éjjel pl.semmi, ma eddig kis koszosbarna valami törlésnél.

2023. ápr. 26. 10:26
 80/88 A kérdező kommentje:
Írj majd mi lesz veled. Reméljük nem kell műteni. 🙏
2023. ápr. 26. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!