Más is látja vagy csak én? Ezek xepil tesztek. Több év próbálkozás után, egy vetélés után..pcos mellett. Ott vannak azok a csíkok ugye? 🙏
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 20:49
21/88 anonim válasza:
Sajnos nekem is ilyenek voltak múlt hónapban 🥺 négy darab is, majd megjött 8 nap késéssel. De nagyon szorítok 🤞
22/88 anonim válasza:
negatív, de nem szégyen orvoshoz fordulni, ha nem megy. kívánom, hogy sikerüljön
23/88 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom . Képzelem mekkora csalódás ért amikor megjött. Át éltem már párszor én is . Kívánom neked is a mielőbbi sikert 🙏❤️
2023. márc. 25. 21:51
24/88 anonim válasza:
Nekem ez mai,12dpo-s teszt 2 nappal a nemvart elott,eleg halvanyka de remélem hogy erősebb lesz a nemvárt napján,és hogy nem is jön meg😭
26/88 A kérdező kommentje:
24 szerintem is + 😍 szorítok 🙏
2023. márc. 25. 22:40
27/88 anonim válasza:
Köszönöm szépen kedves kérdező 🥰 azóta szüneteltetem a témát, elég sok volt az a hónap, elengedtem. Éljük a mindennapjainkat, szeretjük egymást és majd megérkezik, ha eljön az ideje ❤️
21-es voltam
28/88 A kérdező kommentje:
[link] nekem ez is délutáni. Itt is sajna csak akkor látom ha nagyon akarom .
2023. márc. 25. 22:43
29/88 anonim válasza:
Köszi csajok❤️ kedved kerdezo,ezen az utolso kepen mintha en is latnam magyon halvanyan😇
24es voltam
30/88 A kérdező kommentje:
🙏❤️
2023. márc. 25. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!