Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is látja vagy csak én?...

Más is látja vagy csak én? Ezek xepil tesztek. Több év próbálkozás után, egy vetélés után..pcos mellett. Ott vannak azok a csíkok ugye? 🙏

Figyelt kérdés

2023. márc. 25. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
21%
Hát, pedig két esetről is tudok, ahol igaz, hogy nem hüvelyi uh, hanem manuális vizsgálat után elment a baba az első trimeszter vége fele, a boncoláskor pedig kórházi streptococcus fertőzést találtak, és bár biztosat ilyenkor nem tudnak mondani, valószínüsítették, hogy az okozta a vetélést.
2023. ápr. 5. 20:19
 62/88 anonim ***** válasza:
100%
Persze kivételes esetek mindig vannak és voltak. De a 21.században azért elég ritka számba megy szerencsére, szóval teljesen felesleges a negatív dolgokra gondolni. Ennyu erővel zárjuk magunkra az ajtót, nehogy történjen valami ritkaság.
2023. ápr. 5. 20:27
 63/88 anonim ***** válasza:
67%
Attól még panaszmentesség esetén indokolatlan az ilyen jellegű vizsgálat, ezt nem én mondom, hanem az olyan szemléletű orvosok, mint pl. Guttmann doktornő.
2023. ápr. 5. 21:01
 64/88 anonim ***** válasza:
49%
Mi lett veled kérdező?
2023. ápr. 10. 15:31
 65/88 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sok jó. Az ünnepek alatt újra vérezni kezdtem. Nem darabos. Viszont volt élénk piros. Minimális. Ma kellett mennem a dokihoz. Hasi ultrahangot csinált. Sajnos semmit nem látott. Viszont azt nem értem hogy a duphastont mégis szedeti velem még egy hétig. Az ő szavaival élve: vagy jót csinálunk vele vagy rosszat. Hátha megjelenik.. nem értem. A leletemre azt írta:fenyegető vetélés. Lelkileg szörnyen megvisel . Próbáltam nem bele élni magam. Tanácsolták hogy folyamatosan figyeljem a hcg szintet tesztekkel. Végig erősödtek a tesztek. Vérzés ellenére is. A Vérzés alatt enyhe rózsaszín folyást értek 2 alkalommal volt volt élénk piros. Azt mondta várjunk jövőhétig. Tanácstalan vagyok. Holnap elmegyek egy másik orvoshoz.
2023. ápr. 11. 10:24
 66/88 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás! Hcg vérvételre mennék a helyedben. Abból minden is kiderül... két nap eltéréssel ha fuplázódik, akkor nagy esély van babára, ha nem akkor sajnos ennyi volt. A hcg teszt nem alkalmas mérésre csak a mensi ideje táján. A legjobbakat kívánom!
2023. ápr. 11. 12:42
 67/88 anonim ***** válasza:
75%
Hogy vagy kérdező?
2023. ápr. 23. 19:15
 68/88 A kérdező kommentje:
Sajnos biokémiai terhesség lett a vége. Rövid ideig tartott a boldogság. Lelkileg nagyon megviselt. Minden utasítást be tartottam amit az orvos javasolt. Mégsem tudtam megmenteni a terhességet 🥺
2023. ápr. 24. 17:25
 69/88 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Kérdező! Én amikor írtam neked, még csak ovu napján voltam. Azóta ugyanígy jártam.😭 6 napja vetéltem el.(5+2). Én is mindent betartottam, kaptam progit, Rutascorbint, pihentem, de nekem se tudták megmenteni.😥 Most várom, hogy megússzam a műtétet. Rettenetes ez a fájdalom! Kívánom neked, hogy sikerüljön, ne add fel!

#12, meg még egy pár voltam

2023. ápr. 24. 17:34
 70/88 A kérdező kommentje:
Őszintén sajnálom!!! 😔 kicsit elvesztettem a hitem. Annyira boldog voltam hogy sikerült végre. De biztos vagyok benne hogy tudod miről beszélek.
2023. ápr. 24. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!