12 dbo. Megnéznétek a tesztem?
12 dpo-n vagyok 95%.
Tudna Valaki segiteni azzal, hogy megnézné a tesztem? Én annyira nem vagyok jártas h negativba teszem a képet, hátha Ti jobban értetek hozzá. Megprobalom csatolni a képeket.
Előre is köszönöm! 😊
Miujság van Veletek azóta?
Nekem az applikáció szerint ma kellene megjönnie, de semmit nem érzek pedig elötte szokott fájni a hasam, de most nem.
Tesztelni bem teszteltem mert nem gondolnám, hogy ebr a hónapban összejött volna. Ti Nektek sikerült? 😊
Szia! Ma reggel csináltam egy predit. Ahogy végeztem, zsebre raktam és kimentem a kocsihoz vmiért és ránéztem volt rajta 2. csík, de halovány és nem tudom eldönteni, higy most rózsaszines vagy csak a reagens helye. Hol ennek látom hol annak. Próbáltam képet csinálni nem túl nagy sikerrel. Jövőhéten veszek még 1 tesztet de szerintem nem predit.
Nem tudom ebből mennyi látszik, talán ez sikerült a legjobban. Nyilván élőben fényben jobban lehet látni. De én azt mondomy hogy ez a reagens helye, hiába kijött időn belül.
Most csinaltam egy LH tesztet kiváncsiságból, peteérést mutatott e 2 napja vagy sem. 2 napja csinaltam egyet az pozitiv lett és 2 nap elteltével is még mindig pozitiv mivel ugyan olyan erossegu a 2 csik(mert ha halvanyabb lenne akkor az nem pozi még az LH tesztnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!