12 dbo. Megnéznétek a tesztem?
12 dpo-n vagyok 95%.
Tudna Valaki segiteni azzal, hogy megnézné a tesztem? Én annyira nem vagyok jártas h negativba teszem a képet, hátha Ti jobban értetek hozzá. Megprobalom csatolni a képeket.
Előre is köszönöm! 😊
Van valami azóta?
Képzeld nekem reggel első poénból pozitív lett az lh utána következő pisibol mar negativ ezt nem értem
Hát 2 napja tompán fajdogál a petefészkeknél, erzem h ott vannak😅 nem egyfokytába de időnként igen.
Hat nem tudom, hogy akkor ez mit is jelent h reggel pozitiv aztan kovi pisinel meg negativ. Én nem teszteltem LH-val, de lehet a napokban igen. Ma megyek 2-re a dokihoz UH-ra es remélem, hogy szép tüszőt vagy tüszőket fog látni😊
Neked van vmi észrevételed?
Attól még lehet próbálkozni szerintem mert a clostitól később is lehet ovulacio
Nekem most már negativ lett a lh úgy hogy reggel volt pozitív azaz ovum és csak ma tudunk együtt lenni tegnap ki maradt ja tegnapelőtt is együtt voltunk
7 mm nem kevés ovu előtt, nekem 8mm re mondta a doki hogy annyi pont elég, és ez 1 nappal mensi előtt volt.
Valamelyik válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!