Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 dbo. Megnéznétek a tesztem?

12 dbo. Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

12 dpo-n vagyok 95%.

Tudna Valaki segiteni azzal, hogy megnézné a tesztem? Én annyira nem vagyok jártas h negativba teszem a képet, hátha Ti jobban értetek hozzá. Megprobalom csatolni a képeket.

[link]

[link]

Előre is köszönöm! 😊

2023. márc. 22. 12:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyan ezt napi 1

2-3hete szedem az inofolic nem tudom még milyen

2023. márc. 31. 06:58
 32/69 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy lh tesztelsz majd ?mikortól?
2023. márc. 31. 06:59
 33/69 A kérdező kommentje:

Nem szoktam LH tesztezni, bár van még itthon. Megmondom őszintén annyira nem értek ahhoz, hogy hánykörül kéne megcsinálni anikor biztosabb mert már olvastam több félét, hogy délelőtt aztán hogy délután. Azt tudom, hogy ha teljesen egyszínű a 2 csik rajta akkor pozitiv es ha másnapra meg negativ lesz akkor volt a tüszőrepedés. (De lehet rosszul tudom 😅)

De lehet ellövöm őkez majd UH után, attól függ mit fog mondani a doki😊

Te fogsz LH tesztezni?

2023. márc. 31. 15:12
 34/69 anonim ***** válasza:
Én életemben csak 1x egy ciklusban csináltam ilyen teszteket, délután 2 körül, de sose volt olyan erős, mint a másik vonal. Mégis volt tüszőrepedésem. Úgyhogy ez így ebben a formában se igaz minden esetben.
2023. márc. 31. 15:31
 35/69 anonim ***** válasza:
Igen fogok lh tesztet csinálni
2023. márc. 31. 15:48
 36/69 A kérdező kommentje:

Lehet én is csinálok majd LH tesztet, nem vesztek vele semmit. Bár a múlt hónapban én úgy gondolom, hogy megéreztem a tüszőrepedést, mert akkor is szerdán voltam UH-on és akkor 21mm-es volt a jobb petefeszekbe és fájt is ott, éreztem, hogy ott van. Következő nap is még fájt és péntek reggel éreztem egy erős hasszurkálást es onnantól nem fájt már. Én ebből gondolom, hogy akkor lehetett.

Mikor kell menjél vérvételre? Ha jól emlékszem, azt irtad😊

2023. márc. 31. 21:44
 37/69 anonim ***** válasza:

Akkor múlt hónapban is szedted a clostyt ?

Most érzel e már akármit?

Nekem nyilal a petefészek

2023. ápr. 1. 07:09
 38/69 A kérdező kommentje:

Igen, elöző hónapban is szedtem, ez a 2. Clostys hónapom.

Hát talán 1x-2x szerkált, de mást igy nem érzek most jelenleg. Bizom benne hogy a doki lát szép tüszőket jövőhéten. Elotte pár nappal szoktam érezni h tompán fáj a petefészkem amelyikbe van tüsző. Most még nem mondanám azt h érzem, de még van pár bap a dokiig. 😊

2023. ápr. 1. 16:14
 39/69 anonim ***** válasza:
Nekem ma fogyott el
2023. ápr. 1. 18:13
 40/69 A kérdező kommentje:
Na az jó😊 Nekem úgy mondta a dokim, hogy amikor befejeztem a clostyt onnantól a 8. nap a legesélyesebb vagy vmi ilyesmi😁
2023. ápr. 1. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!