12 dbo. Megnéznétek a tesztem?
Figyelt kérdés
12 dpo-n vagyok 95%.
Tudna Valaki segiteni azzal, hogy megnézné a tesztem? Én annyira nem vagyok jártas h negativba teszem a képet, hátha Ti jobban értetek hozzá. Megprobalom csatolni a képeket.
Előre is köszönöm! 😊
2023. márc. 22. 12:46
12/69 anonim válasza:
Látom h mire gondolsz. Predit próbáld ki! 😇
13/69 anonim válasza:
#6 vagyok, én sajnos látom a felsőn is. Még ilyet... Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs baba, de akkor ez a fajta teszt nem alkalmas korai tesztelésre. Szurkolok! :)
14/69 anonim válasza:
Drukkolok! Egyelőre nem tudok mit mondani a tesztekre. Latom nyilván a halvanyka vonalat, de ez meg igen 2 esélyes
16/69 A kérdező kommentje:
Gabrielt kaptam csak, azt még nem csinálom még meg szerintem mert nem túl érzékeny, nem?
Ma reggel nagyon szúrt a hasam alja, utánna el is múlt, most meg tompán fáj a hasam alja meg a derekam.
Ovuláció után 2-3napra nagyon érzékenyek a mellbimbóim és nyomásra a mellem picit.. De mára ez enyhült.
Holnapra nem várom, de szerinten meg fog jönni, azért vannak ezek a "tünetek" nem?
2023. márc. 23. 16:59
17/69 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a gabrielt ma reggel és tök furi mert a fenyben jobban lehetett látni forgatás nélkül egy halvány rózsaszín 2. Csikocska, mostanra meg picit besárgult és alig lehet látni igy 100% negativ.. A férjemmel együtt voltunk és a befejezés után elmentem mosdóba és halvány rózsaszines volt a wc papir(elnézést, hogy igy leirom😅) ez kb 4orája és még mindig halvány rózsaszines.. Leguróbb mikor megjött a mensim akkor rendesen vérzés volt, nem ilyen h halványka rózsaszín.. Tök furi.. De igy akkor ez számit a ciklus első napjának, nem? Mert a 2. naptól kell elkezdenem a clostyt.
2023. márc. 24. 16:59
19/69 A kérdező kommentje:
Megjött sajnos de új hónap új esély😊 majd Április 5.-én megyek UH-ra a clostibegyt miatt, hogy ellenőrizve legyen! 😊köszi, hogy irtál! 😊
2023. márc. 26. 21:31
20/69 anonim válasza:
Sajnálom kérdező, de sok sikert a következő hónaphoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!