12 dbo. Megnéznétek a tesztem?
12 dpo-n vagyok 95%.
Tudna Valaki segiteni azzal, hogy megnézné a tesztem? Én annyira nem vagyok jártas h negativba teszem a képet, hátha Ti jobban értetek hozzá. Megprobalom csatolni a képeket.
Előre is köszönöm! 😊
Pont a névnapom, és sajnos az első vetélésem.
De utána fogant a fiam aki már 4 éves
Kedves Tímea! Sajnálom a vetélésedet, de hiszem, hogy ami történt az nem véletlen. És gratulálok a 4 éves Kisfiadhoz! 😊
Nekem tavaly májusban volt egy kémiaim. 6tesztem is pozi lett erősödve aztán pár nap késéssel de erős vérzéssel meg is jött😪 Azóta járok igazából pszichológushoz.. Elötte is kis érzékeny voltam de mindig magamba tartottam de ami történt az nagyon megviselt, mert már régóta várunk a babóra. De hiszem hogy vmi oknál kifolyólsg igy kellett történnie csak nehéz..
Sajnálom ami történt, nekem jópár kémiaim volt.
A fiam után lett volna egy beteg lányunk, az ő elvetetése után már a missedek nem érintenek meg.
Sajnos a korunk miatt már nem lesz több gyerekünk, de örülök annak ami van, csak a hiány érzet rossz.
Neked kitartást, ha egyszer sikerült sikerülni fog megint.
Sajnálom, hogy nem lesz több Babó Nálatok ☹️
És köszönöm szépen a jókivánságokat! 😊
Ma vetten femibion 0-át, el is kezdem este már szedni.
Kérdező végül ovu teszteltél?
Én vagyok aki szedte a clostit
Nekem se volt domináns tuszo de végül mai pozitív az lh tesztem pedig 4 napja semmit nem látott vagyis is kicsikét [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!