41/58 anonim válasza:
#25-ös annyira szépen leírtad a gondolataimat, szépen intelligensen, ha már csak az emberiség fele így állna hozzà mint te, már jobb lenne ez a világ.
Igaza van a többieknek, minél hamarabb egy Predivel próbálkozz. Nekem 10. Dpon szép rózsaszín igaz halványabb mint a kontroll csík, de egyértelmű vonal látszott. Persze az a legtutibb, ha az esedékes menzesz reggelén csinálod, akkor már biztosan egyértelmű választ kapsz.
Ha ebből a tesztből van még otthon, na akkor fogd meg és tüzelj be velük szépen, csak stresszt csinál neked!
Kívánom, hogy teljesüljön szíved vágya!
42/58 anonim válasza:
A legalson látom én is.Én drukolok neked.
43/58 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. márc. 16. 13:16
44/58 anonim válasza:
Nekem eddig ha korán teszteltem 8-9. Dpo és ilyen volt az általában kémia lett a végére...amikor terhes voltam a 11. Dpo-n teszteltem és az esti vizeletből erős pozitív lett. Szóval én már nem vagyok az ennyire korán tesztelés híve...
45/58 A kérdező kommentje:
Nekem is volt egy pár kemaim már
2023. márc. 16. 18:33
48/58 anonim válasza:
Ez tényleg szar ez a teszt.. predit nem vettél? :)
49/58 A kérdező kommentje:
Szar teszt minek gyártják 1300ft így is ez a szar
Rendeltem predictort mert erre nem árulnak
2023. márc. 18. 10:34
50/58 anonim válasza:
Ezen én már 3 vonalat is látok.. De tényleg, mi az a vonal közvetlenül az erős mellett?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!