Nem tudhatod hanyan vesztettek itt az oldalon babat,nem te vagy az egyeduli.sajnalatos ami tortent veled.
Igen,az oldal azert van,hogy kerdezzunk,de a valaszokat is el kell fogadni ha mar feltettel egy kerdest
21es értettem köszönöm
És már írtam el fogadok mindent
Hello
Szerintem ezek negatívak.
Predictor earlyvel csinálj ha a menstruáció kimaradása előtt tesztelsz.
Általában elmondható hogy ami nem egyértelmű annyira halvány, az negatív. Két egyértelmű vonal a pozitív, lehet picit halványabb de nem annyira hogy kérdezni kelljen mástól.
Nagyon sok a frusztrált válaszoló, de abban egyetértek hogy nem kell kamuból kedveskedni és biztatni ha egyértelmű hogy negatív, mert a hiú remény is árt.
Viszont ettől még nem kell bunkónak lenni, próbáljunk meg embernek maradni. Akármilyen buta kérdést tesz is fel valaki, attól még megérdemli az alapvető tiszteletet. Elvileg itt mindenki anya, ti nem akartok egy jobb világot a gyereketeknek?
Én is azt tudom mondani, hogy kimaradt menstruáció előtt a Predictor-ral próbálkozz, az érzékenyebb teszt.
Viszont várj még pár napot.
Én is hamarabb teszteltem, azt hiszem a 12.napon, de nekem akkor már délutáni vizeletből is nagyon erős pozitív lett a Predictor.
Van még itthon egy ilyen fajta
De veszek egy predit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!