Reménykedhetek, hogy ebből pozitív lesz pár nap múlva?
Ezzel ellenkeznék. Ha később volt a peteérés akkor később fog pozit mutatni, ez a 4 nap késéssel már kellene látni mondta nem mindig állja meg a helyét.
Én ezt a fajta tesztet pl kifejezetten utálom, mert akkor is ilyen semmilyen volt mikor más márkájú teszt egyértelmű pozitív volt. Egy Facellet próbálj meg pár nap múlva.
Egyébként, nekem pl 9 nap késéssel lett olyan halvány pozitív hogy itt gykn mondták ez tuti negatív és nem lehet terhesség ennyi késéssel.. Ennek ellenére ma lett 16 hónapos a kisfiam :) mint kiderült később, nem a 14. Napon volt a pem hanem a 26. Napon. ezért mondom, ha később volt a pe akkor később lesz pozi is.
Köszönöm a válaszokat :)
Az lemaradt , hogy ez 25ös teszt, nem tudom számít-e bármit is
Ha rendszeres ciklusod kizárt, hogy 4 nap késésnél ne legyen pozi teszted, ha terhes vagy....ha viszont néha 28 néha 32 napos akkor még lehet reménykedni. Egyébként ezen még extrahalványan se látszik semmmi.
Türelem, amíg nem jön meg bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!