Lehetek még terhes? Kinek mikor lett pozitív a terhességi teszt? Reménykedhetek még, vagy ez a vonat már elment? Ismételjek vagy várjak még az újabb tesztelésel?
A ciklusaim 33 naposak, és mindig 19.nap van ovuláció. Azaz jan.4-én és mi aznap reggel "akcióztunk".Január 19-én kellett volna megjönnei a három havi szabályos ciklus adatai alapján. 4 terhességi tesztet ellőttem, mind a négy nega. Köztük a CB Digit is.Full nega.
Egyik barátnőmnek 10.nap, másiknak 14. nap lett két csíkos.
Nagyon várnám a két csíkot.
Arra is gondoltam, kérek beutalót laborba hcg vérvételre. Anno Anyunak se mutatta ki egyik se, hanem vérvételből derült ki, hogy lettünk Tesómmal.
Jah és ma van 7 napja és késik, és reggeli elsőből teszteltem mindig, ez is csont negatív.
Jah. Kihagytam, hogy a
Legutóbbi mensim: 2016.12.17-én volt. Ez az első nap. Barátnőim pedig a nem várt után 10 és14. Nap teszteltek először pozitívat.
Szia!
Szerintem már ki kellett volna mutatnia a tesztnek, de ha napokon belül nem jön meg akkor tessék nőgyógyászhoz menni. Akár hívd fel a nőgyógyászod hogy ez a helyzet és ha szükségesnek tartja akkor úgy is be fog hívni.
Jah kihagytam, hogy volt rózsaszín maszatka a bugyimon 11-én, a melleim meg feszülnek, fájnak a kimaradás napja óta (jan.19)
A 3-as válaszolótól kérdezném, hogy akkor mikor tudtad meg, hogy babát vársz? Illetve van értelme elmenni vérvételre, hogy kiderüljön, hogy van e hcg hormon kiválasztódás?
Szerintem mindenképp érdemes elmenni a nőgyógyászhoz, ha tudni szeretnéd, nálad mi a helyzet. Ha magánba mész, valószínűleg először ultrahanggal keresgélnének, és általában a mai gépekkel már 4 hetesen azért lehet látni, ha gyanú van, 5 hetesen meg már biztosan, de gondolom, ha nincs is semmi látnivaló, mégis kéred, csak elküldenek vérvételre is.
Én végül mindkétszer csak úgy voltam vele, hogy ááá már nem is tudom, hogy számoljam, de biztos megjön, mert fáj a hasam, aztán azon kaptam magam, hogy már 2 napja hiába hordok betétet - és akkor pozitív is lett a teszt. Egyéb tüneteim csak utána jöttek, de hát ez teljesen egyéni lehet.
Szia !
A minap tudtam meg hogy terhes vagyok. 8!! hetes ! ...
rendszertelen a ciklusom . az elmúlt 2 hünapban egyszer volt mensim, az is 2-3 napos volt, és jóval másabb is volt, de nem foglalkoztam igazán vele, mivel tudom hogy nálam ciklus bajok vannak. be tudtam annak ! más miatt mentem dokihoz ahol kiderült, hogy terhes vagyok! csináltam tesztet, de olyan halovány volt hogy inkább negatívnak vettem...
Ma reggel is csináltam tesztet, az is halovány volt. Erősen néznem kellett.
Dokim azt mondta, ritka ugyan de előfordul hogy a HCG nem választódik ki a vizeletben ... ezmiatt a teszt nem mutatja ! Na nálam ez volt ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!