Lehetek még terhes? Kinek mikor lett pozitív a terhességi teszt? Reménykedhetek még, vagy ez a vonat már elment? Ismételjek vagy várjak még az újabb tesztelésel?
A ciklusaim 33 naposak, és mindig 19.nap van ovuláció. Azaz jan.4-én és mi aznap reggel "akcióztunk".Január 19-én kellett volna megjönnei a három havi szabályos ciklus adatai alapján. 4 terhességi tesztet ellőttem, mind a négy nega. Köztük a CB Digit is.Full nega.
Egyik barátnőmnek 10.nap, másiknak 14. nap lett két csíkos.
Nagyon várnám a két csíkot.
Arra is gondoltam, kérek beutalót laborba hcg vérvételre. Anno Anyunak se mutatta ki egyik se, hanem vérvételből derült ki, hogy lettünk Tesómmal.
Jah és ma van 7 napja és késik, és reggeli elsőből teszteltem mindig, ez is csont negatív.
Köszönöm az érdeklődést.Mensi sehol. Azóta nem pazaroltam tesztekre. Majd ha már több mint két hetet késik csak kimutatja ;).Dokihoz Febr.1-re kaptam időpontot. Addig nyugi van.Melleim feszülnek. Konkrétan szét akarnak robbanni.Neha ilyen csípés vagy enyhén szúrás szeru dolgot érzek a hasam ám és többet járok ki este pisilni. Remelem nem képzelem be.Utolsó mensi 2016-12-17.Elvileg 6hetes 3napos
lehet.Peteeres január 5-én volt LH szerint. Szal nem értem. Voltunk együtt a Férjemmel 3-4-5- én. Majd kiderül.
Csajok! A doki mikor megvizsgált látott "valamit". Azt mondta
ebből bármi lehet. Holnap b-hcg vérvétel. Szerinte ismételjék egy hét múlva terhességi tesztet. Szerinte túl korán csináltam.Ilyenkor még biztosra nem mutatja ki egyik se. Meg egyénileg változó kinek mennyi a hcg szintje.Holnap kiderül mi van. :) Úgyhogy ennyit a terhességi tesztekről.
Engem is érdekelne mi lett az eredmény ! :)
Ird majd meg ha erre jársz !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!