Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek?pozitív lesz ?

Reménykedhetek?pozitív lesz ?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

9-10dpo

2023. márc. 16. 08:30
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
De elég hogy negativ azt ennyi
2023. márc. 16. 08:51
 12/58 anonim ***** válasza:
81%

Remenykedj,aztan meglatod erdemes-e volt.csak nehogy csalodj...a harmadikon en is latok halvanyan valamit,de boven lehet csak szellemcsik vagy szaradasi.

Miert tesztelsz ilyen hamara?megsporolnal magadnak egy csomo idegeskedest.miert nem lehet kivarni,hogy fogsz-e menstrualni vagy nem?

2023. márc. 16. 08:51
 13/58 anonim ***** válasza:
58%
Néhányan itt tényleg szarkasztikusan, flegmán válaszoltak a kérdezőnek. Elég lett volna annyit írni, hogy én nem látom azt a bizonyos vonalat, de még bármi lehet. Egy kis kedvesség nem ártana ebben a világban már végre.
2023. márc. 16. 08:52
 14/58 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, sajnos ez az oldal ilyen, hogy nem csak fogadhoz való válaszokat kapsz. Ha nem tudod feldolgozni, nem kell anonim oldalra kérdést kiírni.🤷

13. Viszont szerencsére még szólásszabadság van, és nem kötelező megjátszva kedveskedni meg kegyes hazugságokat írogatni, szóval ez van, ilyen ez a világ.

De majd a hozzád hasonlók segítenek nyalogatni a kérdező sebeit mikor a "bármi lehet" negatív tesztből semmi sem lesz. És ez így van jól. Miért kéne egyformának lennünk?!

2023. márc. 16. 08:55
 15/58 anonim ***** válasza:
70%
Ez a teszt sokszor a víztől is ilyen, predictor earlyt csinálj
2023. márc. 16. 09:00
 16/58 A kérdező kommentje:
Mivel progeszteront kell szedjek ahogy pozitív lesz a teszt sajnos előző terhesseg így szakadt meg 8 hetesen
2023. márc. 16. 09:03
 17/58 A kérdező kommentje:
Nekem eddig mindig negativ volt a mai ahogy szívta fel már latszott rajta
2023. márc. 16. 09:04
 18/58 anonim ***** válasza:
77%
És akkor mit csináljunk? Mi a célod a kérdéssel? Mit szeretnél? Annak tükrében, hogy mindenki mást lát. Fény, telefon, szem, minden befolyásolja.
2023. márc. 16. 09:05
 19/58 anonim ***** válasza:
81%

Rengetegen vannak nok akik elveteltek...de attop meg nem kell megorulni...en is vesztettem el babat,ket honap mulva szepen kivartam meg-e jon.nem jott meg csinaltam tesztet...elotte eszembe sem lett volna..

Progeszteront szedtem en is a pozitiv teszt utan,de nem tesztelgettem a menzesz elott.

Neked is raert volna a nemvart napjat kivarni,akkor tesztelni.

2023. márc. 16. 09:09
 20/58 A kérdező kommentje:

Értem utolsó

De kíváncsi is voltam

Szerintem másnak mindegy ki mikor tesztel

Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk

A másik sajnos én szülés előtt 1 héttel el vesztettem még egy babát, úgy hogy aki ezt nem tudja hála istennek az nem érti.....

Köszönöm

2023. márc. 16. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!