Remenykedj,aztan meglatod erdemes-e volt.csak nehogy csalodj...a harmadikon en is latok halvanyan valamit,de boven lehet csak szellemcsik vagy szaradasi.
Miert tesztelsz ilyen hamara?megsporolnal magadnak egy csomo idegeskedest.miert nem lehet kivarni,hogy fogsz-e menstrualni vagy nem?
Kérdező, sajnos ez az oldal ilyen, hogy nem csak fogadhoz való válaszokat kapsz. Ha nem tudod feldolgozni, nem kell anonim oldalra kérdést kiírni.🤷
13. Viszont szerencsére még szólásszabadság van, és nem kötelező megjátszva kedveskedni meg kegyes hazugságokat írogatni, szóval ez van, ilyen ez a világ.
De majd a hozzád hasonlók segítenek nyalogatni a kérdező sebeit mikor a "bármi lehet" negatív tesztből semmi sem lesz. És ez így van jól. Miért kéne egyformának lennünk?!
Rengetegen vannak nok akik elveteltek...de attop meg nem kell megorulni...en is vesztettem el babat,ket honap mulva szepen kivartam meg-e jon.nem jott meg csinaltam tesztet...elotte eszembe sem lett volna..
Progeszteront szedtem en is a pozitiv teszt utan,de nem tesztelgettem a menzesz elott.
Neked is raert volna a nemvart napjat kivarni,akkor tesztelni.
Értem utolsó
De kíváncsi is voltam
Szerintem másnak mindegy ki mikor tesztel
Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk
A másik sajnos én szülés előtt 1 héttel el vesztettem még egy babát, úgy hogy aki ezt nem tudja hála istennek az nem érti.....
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!