Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki március második...

Van, aki március második felére nem várja? Hányadik DPO-n vagytok? Van kedvetek együtt várakozni? :)

Figyelt kérdés

2023. márc. 9. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta veletek kedves kismamák?
2023. aug. 30. 12:08
 72/80 anonim ***** válasza:
K vagyok. Mi elvesztettük ugye májusban 10 hetesen őt. Azóta nem jött össze
2023. aug. 31. 17:46
 73/80 anonim ***** válasza:

65vagyok.

Az akkori terhességem nem fejlődött, 6.héten elkezdtem vérezni.

Most viszont már a 17.hétben vagyok! Veletek miújság?

2023. aug. 31. 18:59
 74/80 anonim ***** válasza:
Sajnálom K és 65! Osztozom a veszteségetekben! Az első terhességem nekem is missed ab lett, 2 hónapja újra próbálkozunk, de egyelőre sajnos nekünk sem sikerült! Viszont a 65 története, hogy most 17 hetes, és minden rendben, reményt ad! Vigyázzatok magatokra, s néha azért jelentkezzetek!
2023. aug. 31. 19:20
 75/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én 12es voltam. Én is sajnálom lányok a veszteségeteket nagyon!

Tavaly februárban nekem is 8 héten ment el a baba.

Ma viszont pont 28 hetes vagyok, nagyon várjuk már a kisfiúnkat 🥰

Szurkolok nektek!

2023. szept. 4. 18:21
 76/80 anonim ***** válasza:
Utolsó örülök! És gratulálok! Azt megkérdezhetem, hogy kaptál progeszteront a vesztett terhesség utáninál?
2023. szept. 4. 21:05
 77/80 anonim ***** válasza:

Azért mentem orvoshoz, mert tulajdonképpen nem tudtam miért vérzek annyit. Meglepetésként ért, amikor mondta a doktornő hogy terhes vagyok. Kórházba küldött hcg szintet nézetni, majd két nap múlva ismét, sajnos csökkent, egyből mondták hogy ez bizony vetélés lesz. Sajnos semmit nem kaptam rá, lehet már túl késő is lett volna.

A rosszban a jó, hogy nem kellett műszeres befejezés, szépen kitisztult magától, és ezután eldöntöttük hogy nagyon szeretnénk kisbabát. Így a mostani terhességem már tervezett volt, és feltudtam tölteni magam vitaminokkal is.

12es voltam ismét ☺️

2023. szept. 5. 14:20
 78/80 anonim ***** válasza:
Köszi 12-es. A mostani vagyis tervezett terhességednél sem kaptál progeszteront?
2023. szept. 5. 18:19
 79/80 anonim ***** válasza:
Nem, a mostani terhességemnél minden rendben volt, nem volt rá szükség szerencsére ☺️
2023. szept. 6. 19:11
 80/80 anonim ***** válasza:
Köszi. Csak mert sokan kapnak missed ab vagy vetélés után, és nem tudtam, hogyha az orvosom nem ír vagy mondja magától, akkor kell-e kérni.
2023. szept. 6. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!