Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki március második...

Van, aki március második felére nem várja? Hányadik DPO-n vagytok? Van kedvetek együtt várakozni? :)

Figyelt kérdés

2023. márc. 9. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok, K vagyok. Ma reggeli predi ilyen lett 11 dpon

[link]

2023. márc. 21. 07:54
 52/80 anonim ***** válasza:

Kedves K!

Csudijooo 😃

Mesélnél kicsit a történetedről?

2-es voltam

2023. márc. 21. 09:35
 53/80 anonim ***** válasza:
Kedves K! Nagyon szurkolok, hogy erősödjön! :)
2023. márc. 21. 09:37
 54/80 anonim ***** válasza:

Kettes, köszönöm az érdeklődés, jól esik. Persze!

Pcos ami nálunk nehezíti a dolgot. Legalábbis ennyi az ami bizonyítva van. 2021 májusban tettem le a fogamzásgátlót, bármilyen praktikat próbáltam, diéta, vitamin stb semmi nem segített. Tavaly márciusban volt egy kémiai terhességem, ezen kívül semmi.

Tavaly év végén megvettük a lakásunkat, így azt beszéltük férjemmel, mostmár tovább kene lépni mert ez már nem fogja a figyelmet terelni. 03.03 voltam az első meddőségi konzin a robertben. Szépen sorban csináltuk a vizsgálatokat mostanában, már csak az atjarhatosagi lenne hátha és kezdtük volna az inszemet májusban

Nevettünk is reggel hogy tavaly is pont márciusban lett pozi a tesztem, biztos a szulinapom varázsa (aznap volt ovum mikor a szulinapom volt)

Így a történtek miatt óvatosan bizakodok, nem elem bele még magamat

K

2023. márc. 21. 10:22
 55/80 anonim ***** válasza:

K vagyok, nem bírtam magammal. Sokáig pisibol ilyen lett a facelle:

[link]

2023. márc. 21. 11:29
 56/80 anonim ***** válasza:

Kedves K!

Akkor igazából ez a hónap olyan volt mint az előzőek? Vagy talán kicsit megnyugodtál, hogy jó kezekben vagy?

Ezek a tesztek egyre szebbek 😃

Nagyon drukkolok Mindenkinek!

2023. márc. 21. 13:32
 57/80 anonim ***** válasza:

Alapból is szoktam érezni a tuszo repedés, de most megjobban éreztem mint szoktam. Utána két órával együtt voltunk és utána rögtön hason aludtam el( hatrahajlo meh esetén az a jobb)

Plusz inofolic prémiumot elkezdtem hónap elején.

Ebben a hónapban se vitamin, se tea, se mehpempo se semmi. Úgy voltam vele mostmár majd az orvos segít

K

2023. márc. 21. 13:41
 58/80 anonim ***** válasza:
Először szólok hozzá a kérdésedhez kedves K.Szeretnék Gratulálni🥰.Én erre a hónapra vártam de sajnos megjött ma 11 dpo-n 😔
2023. márc. 21. 15:26
 59/80 anonim ***** válasza:

K, én csak nagyon nagyon halkan gratulálok, biztos hogy 11 dpo? Nem lehet hogy később volt az ovud? Nálam 11. dpon elég erőteljes kettő csíkos volt a predi, ha szeretnéd írj privátban küldök képet róla.

De ne érts félre nagyon nagyon szorítok neked 🙏🙏

2023. márc. 21. 15:36
 60/80 anonim ***** válasza:

Köszönöm a gratulációt :)

Dpo egészen biztos. Nagyon erosen érzem a tüszőrepedést, percre pontosan meg tudom mondani mikor van(már amikor van)

Olyan erős feszítő fájdalom van olyankor. Majd amikor megtörténik akkor az alhasam húz össze egy fel órára

Láttam én is erősebb predit már 11 dpon, de gyengébb ez is, így nem igazán törődök azzal, hogy a reggeli milyen erős vagy sem. Inkább az a fontos erősödjön szépen és gyorsan 😊

K

2023. márc. 21. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!