Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki március második...

Van, aki március második felére nem várja? Hányadik DPO-n vagytok? Van kedvetek együtt várakozni? :)

Figyelt kérdés

2023. márc. 9. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Sajnálom :( Hallottam már hogy nem jó az ha ennyire rövid a luteális, mert nehezíti a teherbe esést. De nem tudom mi okozhatja. Lehet érdemes lenne beszélni dokival. Hátha csak valami apróság amit könnyedén lehet orvosolni :)

Én mára nem várom. Nem merek tesztelni. :D Elégé elszomorított a negatív predi a 10.dpon. Inkább várok még, hátha :) 8-as voltam.

2023. márc. 14. 07:41
 32/80 anonim ***** válasza:

Szia.

K vagyok

Én 23-24re nem várom. Két eve próbálkozunk. Már voltunk meddosegibe, májusban indulnak a kezelések, így nagyon remelem, hogy összejön és nem kell menni végül.

2023. márc. 14. 09:25
 33/80 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as,nagyon drukkolok! Mindkepp írj ha teszteltél! Holnap reggeli vizelettel már közel pontos eredményt kapnál,nem?

Most egy kis reménysugaram még van, hátha csak beagyazodasi (vagy 10.dpon az már késői? 🤔) mert bár reggel elég soknak tűnt hirtelen a vér , azóta semmi (remélem nem kiabálom el🙏)

2023. márc. 14. 09:40
 34/80 A kérdező kommentje:

Kedves K!

Nagyon drukkolok nektek!

Nehéz ez lelkileg is, fizikailag is, mentálisan is. De a "cél" lebegjen mindig a szemetek előtt! Sikerülni fog és a gyönyörű kis angyalotok megérkezik Hozzátok! ❤️

2023. márc. 14. 09:42
 35/80 anonim ***** válasza:

A beágyazódási elvileg csak pár csepp, alig észrevehető vérzés. De a 10.dpon még simán lehet a beágyazódás :) Nagyon drukkolok!

Nekem sajnos elvették a kedvem, mert mindenki azt mondja hogy ha a 10.dpon a predi negatív volt, akkor itt nincs baba :(. Most voltam wcn, de még egyenlőre semmi :) De péntektől előbb nem tesztelek, ha addig nem jön meg, akkor már reménykedhetek.

8as voltam.

2023. márc. 14. 09:46
 36/80 anonim ***** válasza:

8-as, csodálom a türelmedet. :) szerintem nem várt napján tesztelhetsz nyugodtan. Nekem a fiamat aznap már jelezte a facelle teszt is. Drukkolok!

Szerintem én már vasárnap tesztelek predivel, akkor leszek a 12. dpo-n. 🙈

3-as voltam

2023. márc. 14. 10:20
 37/80 A kérdező kommentje:
3-as,drukkolok! 🙏
2023. márc. 14. 11:08
 38/80 anonim ***** válasza:

Köszönöm. :) A fiam még csak 6 hónapos, anyatejes, így sok reményt nem fűzök hozzá.

3-as

2023. márc. 14. 11:34
 39/80 anonim ***** válasza:
100%

Koszi a drukkot kérdező

K vagyok

Eddig megviselt, most valahogy megnyugodtam, hogy tudom már jó kezekben leszek ha nem jön most össze

Innen már egyenes az út. Pcos az egyetlen gond elvileg, semmi több

2023. márc. 14. 11:42
 40/80 anonim ***** válasza:

1.valaszolo vagyok

En is pcos vagyok

Most ha meg jön clostilbegyt emelt adagot kapok plusz tegnap óta inofolic-ot szedek

Amúgy 11.re nem vártam de az ovu 6an volt pozi

2023. márc. 14. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!