Van, aki március második felére nem várja? Hányadik DPO-n vagytok? Van kedvetek együtt várakozni? :)
8-as vagyok. Valakinek tünet? :) Én nagyon éreztem a napokban a szurkálást a hasamban, sokszor elég intenzíven. És az első kisfiamnál is ugyan ez volt a tünet :) Nagyon reménykedek, bár még nem próbálkozunk régóta. Ki mióta próbálkozik?
R
Én 20-ára nem várom,
8-as majd írd meg mi lett, megy a drukk :)
D
mi december óta próbálkozunk, tavaly volt egy terhesség megszakításunk kromoszóma rendellenesség miatt.
az a terhesség hamar osszejott,ez egyelőre nem akar.:(
#4-es voltam
Aaa, dejó hogy ennyien összegyűltünk! Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy beköltözzön a kis angyalkája a pocakjába! :)
Én ma vagyok 6.dpo-n,ez az első ciklus ahol mostmár elkezdtem hőmérőzni is (eddig csak ovu tesztet használtam) Illetve ebben a ciklusban elmentem hormonvizsgálatra. Kövi ciklusban nőgyógyász, endokrinolus. (bárcsak nem kellene 🙏)
Ti hogy álltok a dokikkal? Voltatok már valakinél? Van valami hasznos tanács, amit megosztanál a többiekkel? :)
Mi csak 2. hónapja próbálkozunk, március végére nem várom.
Szeretném, ha hamar összejönne. :)
Sok sikert nektek!!^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!