Más is járt már úgy hogy akkor sikerült a teherbeesés amikor semmi tünete nem volt??
Figyelt kérdés
Minden hónapban mensi előtt min 3-4 nappal már fájt a mellem mindigis,érzékeny volt stb. Utóbbi hónapokban minden alhasi szurkálást is elkönyveltem hogy na most sikerült aztán mégsem.
De most hogy semmi tünetem nem volt, semmi szurkálás, mellem egyáltalán nem fájt és most sikerült!! :)
2023. febr. 17. 11:51
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Remélem sikerül, szorítok Neked! :))
2023. febr. 21. 19:20
12/12 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy, de sajnos két nap késéssel megjött. Már tudtam amikor negatív lett a tesztem reggel. Remélem legközelebb sikerül. Neked gratulálok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!