Más is járt már úgy hogy akkor sikerült a teherbeesés amikor semmi tünete nem volt??
Minden hónapban mensi előtt min 3-4 nappal már fájt a mellem mindigis,érzékeny volt stb. Utóbbi hónapokban minden alhasi szurkálást is elkönyveltem hogy na most sikerült aztán mégsem.
De most hogy semmi tünetem nem volt, semmi szurkálás, mellem egyáltalán nem fájt és most sikerült!! :)
A teherbeesésnek nincsenek tünetei ilyen korán, pont inkább abból lehet következtetni rá, ha elmaradnak a szokásos PMS-tünetek, tehát ebben semmi fura nincs, amit írsz, ez így logikus.
Nekem is minden hónapban görcsölt,szurkált,fájt a hasam menstruáció előtt napokig, egyszer nem, akkor abból sejtettem, hogy sikerült. Miért akkor gondoltam volna babára, mikor úgy fájt, mint minden hónapban?
Én egyszer elkönyveltem, kb 5 év után, hogy ez a ciklus esélytelen. Egyszer voltunk csak együtt abban a hónapban... már 6 napja késett mikor gyanús lett, hogy kimaradt a mensim, hiszen totál elengedtem a hónapot. A gyógyszertárba mentem tesztet venni és odabent máris mensi görcsöm lett...majdnem nem is csináltam meg a tesztet... azt hittem na most jön meg... a teszt meg végül pozi lett ráadásul nagyon erős. Ikrek lettek volna, de végül nem maradtak velünk. Itt tulajdonképpen semmilyen tünetem nem volt, a szokásos mensi előttik is elmaradtak, ezért se tudtam, hogy már késik.
Következő alkalommal pedig 4 nappal nem várt előtt tesztelzem pozit, két napja erősen émelyegtem, mint aki másnapos.
Szóval tünetek léte, nem léte semmit nem jelent. A csak ebből lehezne bármit is tudni...nem kellene teszt :)
nálam ovuláció után kezdődött mindig a mellfájdalom, ahogy most is
nem szűnt meg azóta sem, viszont a mensim sem jött meg 😊
hányadik hétnél tartasz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!