Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is járt már úgy hogy...

Más is járt már úgy hogy akkor sikerült a teherbeesés amikor semmi tünete nem volt??

Figyelt kérdés

Minden hónapban mensi előtt min 3-4 nappal már fájt a mellem mindigis,érzékeny volt stb. Utóbbi hónapokban minden alhasi szurkálást is elkönyveltem hogy na most sikerült aztán mégsem.

De most hogy semmi tünetem nem volt, semmi szurkálás, mellem egyáltalán nem fájt és most sikerült!! :)

2023. febr. 17. 11:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

A teherbeesésnek nincsenek tünetei ilyen korán, pont inkább abból lehet következtetni rá, ha elmaradnak a szokásos PMS-tünetek, tehát ebben semmi fura nincs, amit írsz, ez így logikus.

Nekem is minden hónapban görcsölt,szurkált,fájt a hasam menstruáció előtt napokig, egyszer nem, akkor abból sejtettem, hogy sikerült. Miért akkor gondoltam volna babára, mikor úgy fájt, mint minden hónapban?

2023. febr. 17. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem görcsölt is, vérzésem is volt meg a mellem is fájt. Pont mint mensi előtt. Az lett gyanus hogy nem múlt a mell fájdalom
2023. febr. 17. 11:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az az igazság, hogy nem keresgélsz tüneteket, nem figyelsz fel apróságokra, mert elkönyvelted h nem sikerült
2023. febr. 17. 12:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy mégjobban csak arra tudtam gondolni hogy mivan ha nálam ez jelenti hogy össze jött, hogy semmit nem érzek.
2023. febr. 17. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Én egyszer elkönyveltem, kb 5 év után, hogy ez a ciklus esélytelen. Egyszer voltunk csak együtt abban a hónapban... már 6 napja késett mikor gyanús lett, hogy kimaradt a mensim, hiszen totál elengedtem a hónapot. A gyógyszertárba mentem tesztet venni és odabent máris mensi görcsöm lett...majdnem nem is csináltam meg a tesztet... azt hittem na most jön meg... a teszt meg végül pozi lett ráadásul nagyon erős. Ikrek lettek volna, de végül nem maradtak velünk. Itt tulajdonképpen semmilyen tünetem nem volt, a szokásos mensi előttik is elmaradtak, ezért se tudtam, hogy már késik.

Következő alkalommal pedig 4 nappal nem várt előtt tesztelzem pozit, két napja erősen émelyegtem, mint aki másnapos.

Szóval tünetek léte, nem léte semmit nem jelent. A csak ebből lehezne bármit is tudni...nem kellene teszt :)

2023. febr. 17. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Alapból nem szokott előjele lennie a menstruációmnak
2023. febr. 17. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:

nálam ovuláció után kezdődött mindig a mellfájdalom, ahogy most is

nem szűnt meg azóta sem, viszont a mensim sem jött meg 😊

hányadik hétnél tartasz,

2023. febr. 17. 14:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes, hasonló helyzetben vagyok, csak nekem vasárnap kellene megjönnie. De azt tűnt fel, hogy nem feszül a mellem, nem szúrkál a hasam. Viszont kis pattanások kijöttek az arcomon, ami nem szokott soha PMS tünet lenni. De inkább nem kiabálom el...:)
2023. febr. 17. 14:58
 9/12 A kérdező kommentje:
8-as majd írj, hogy mi lett! :) A pattanás nálam is volt!! :)
2023. febr. 18. 22:49
 10/12 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, egyelőre semmi. Ma kellett volna megjönnie de semmi jele. Viszont reggel a predi negatív lett.
2023. febr. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!