Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez igy megint nem sikerült?

Ez igy megint nem sikerült?

Figyelt kérdés

Régóta próbálkozunk a babával, sikertelenül. Állitolag minden rendben van velünk. Tegnap voltam rákszürésen az orvosomnál, 20.ciklusnapon. Mondta hogy van egy össze esett tüszöm, tehát megvolt a peteérés, a méhnyálkahártya 7mm volt.

Szerintetek ebböl lehet még baba? Vagy ilyenkor vastagabbnak kéne már lennie?

2022. nov. 5. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem meg vastagodhat.

Van remény, a 7mm már nem olyan rossz. Elvileg 8 mm-es nyalkahartyaba már betud ágyazodni.

Kívánom, hogy sikerüljön neked.

2022. nov. 5. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem sikerült szerintem.Jóval vastagabbnak kéne legyen a nyálkahártya már ha valaki teherbeesik hisz mikor még fiatal a terhesség csak megvastagodott nyálkahártyát látnak és mindig 1-2 hét múlva visszahívják az illetőt hogy megnézzék mi történt.7mm-es nyálkahártyába beágyazódhat az való igaz viszont mikor megtörténik a beágyazódás akkor napról napra vastagodik és nálad ilyen nem történt hanem egy alap nyálkahártya vastagságod van tehát nem történt semmiféle beágyazódás.Következő hónapban vagy bármikor ettől függetlenül sikerülhet.
2022. nov. 5. 18:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát még csak a 20.ciklusnapon vagyok, terhes még biztos nem vagyok, van még 10 napom a nemvártig. Engem az érdekel hogy lehet e ebböl még baba. Vagy tul vékony a nyálkahártya? Vagy fog még vastagodni?
2022. nov. 5. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Vékony szerintem és nem is fog vastagodni de ne legyen igazam.Ha tudod már az eredményt írd már meg légyszi!
2022. nov. 5. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Szia! Nekem a 23. ciklusnapomon 8 mm volt, azóta 29 hetes várandós vagyok, úgyhogy nem olyan rossz a 7 mm :)

Szurkolok!

2022. nov. 5. 19:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Jujj de jó neked! Gratula! Reménykedem én is. Irok majd mindenképp.
2022. nov. 5. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nahat, nem értem miért lettem lepontozva. 🤷‍♀️

A 20. Ciklusnapon meg nem is történt meg a beagyazodas.

2022. nov. 5. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vastagodig a nem vártig, ha megjön leválik, ha nem akkor nem.
2022. nov. 5. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Pont nemrég kerestem elő az orvosi papírjaimat, és meglepődve láttam az első nőgyógyászati leletemben, hogy 8mm volt a méhnyálkahártyám. 4+1 hetesen, pozitív teszt után voltam dokinál, még semmit nem látott, de nála is pozitív lett a vizeletteszt (más miatt volt időpontom pont akkorra, azért mentem olyan korán, illetve azért is teszteltem előtte).

Szóval szerintem a 7 mm nem kevés :)

2022. nov. 7. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!