Beágyazódáskor mindig van pecsételő vérzés? Kinek milyen előjele volt hogy sikerült a beágyazódás? És hanyadik napon?
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 21:58
2/15 anonim válasza:
Nekem se volt semmi jele, sőt a kimaradt menzesz után se (a pozitív teszten kívül)
3/15 anonim válasza:
Nem, nincs mindig.
"Előjele" meg végképp nincs annak, hogy sikerült a beágyazódás. Hogy is lehetne ELŐJELE?!
4/15 anonim válasza:
Előjele nincs és akármennyire is állítják egyesek itt, nem lehet érezni sem.
Nekem a 8dpon volt délután egy kis barna maszatolás, de ennyi
Egy tisztaságit kellett cserélni és annyi volt. Utána már nem is jött meg. Én akkor tévesen arra gondoltam, hogy biztos leesett a progeszteron, azért barnáztam. Meg is lepett a pozitív teszt.
5/15 anonim válasza:
Nekem sem volt pecsételés, viszont tudom mikor fogant a lányom. A 12ik napon teszteltem mert furán feszült a mellem es reggel mikor felkeltem forrónak éreztem a testem. Ott volt a második csík ❤️
6/15 anonim válasza:
Nagyon ritka a pecsételő vérzés. Bar itt mindenki állítja h neki volt, aztan mégse terhes :D
7/15 anonim válasza:
Nemvolt olyan előjele, amire tutira rámerném fogni,hogy na igen ez beágyazódás volt. 6.dpo egy pillanatra tűszúrás szerűen belenyilalt a hasamba. És onnantól kezdve 4 napig kegyetlenül fájt a derekam, lehajolni se bírtam. Aztán egyik napról másikra elmúlt. 12.dpo este volt egy nagyon furcsa érzés az alhasamban jobb felében, beleszúrt és húzódott kb. 5 mp éreztem. Aztán fél óra múlva iszonyatosan elkezdtek égni a mellbimbóim, azthittem be***ok. Másnap délután pozitívat teszteltem.
8/15 anonim válasza:
Úgy tudom ritka az ilyen.
Még a terhességre is csak azért gyanakodtam, mert túl régen jött meg, amúgy semmi tünetem nem volt
9/15 anonim válasza:
Több terhességem volt (sikeres és sikertelen is), de egyszer sem volt beágyazódási vérzésem. Úgy tudom, hogy elég ritka.
10/15 anonim válasza:
Nem mindig, mindenki más.
Nekem nem volt.
Annyi talán visszaszamolva kb akkoriban volt kicsi hasfajasom, de lehet be beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!