Együttlét után pár nappal petefészek szúrkálás utalhat arra, hogy sikerült a teherbeesés?
Együttlét után kb.3-4 nappal kezdtem érezni petefészek szúrkálást (felfázva nem vagyok)
És mellfájdalmat, feszülést.
Már eltelt azóta egy hét es azóta is érzem ezeket a tüneteket.
Peteérés tünete tarthat ennyi napon keresztül?
😂 Nem.
Tessék nekiállni 7-8. osztályos biológiai tananyagnak. Azonbelül a fogantatás menetének..
Peteérés nem tart eddig.Minden hónapban más a női szervezet működése mivel rengeteg hormonális változás zajlik bennünk.Ne alapozz semmit se az ilyen érzésekre.Mikor eljön az ideje tesztelsz és kiderül.
Nekem is néha feszül a mellem és szurkál aztán még sem vagyok terhes.
Peteérés tünete annyi hogy szurkálhat a petefészek tájéka max 1-2 napig és termékeny nyák is megindul és kb ennyi.
Egyértelműen igen, aki meg tesztet vesz, az hüjjjje.
(Irónia.)
Kicsit bele áshatnád magadat jobban a témába, ha már babát szeretnél. Nagy butaságot kérdeztél, szerintem jobb lenne, ha tájékozódnál,hiszen egy életért leszel felelős, ha úgy adja az Isten, hogy babád lesz...
Kérdésedre válaszolva, nem.
Amit te írsz az simán lehet pms tünet. Nekem ovuláció környékén kezd el szurkálni a petefészkem, mikor megszűnik a szurkálás elkezdenek érzékennyé válni,fájni, húzódni a melleim.Emellé jönnek a falásrohamok, az ingerültség és mikor megjön a menstruációm elmúlik minden a következő ovuig.
Amit így leírtam pms tünetek mind.Egész addig annak is tekintik míg nincs pozitív terhességi teszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!