Nemvárt előtt 6 nappal erős szúrkálás a petefészekben?
Igazoltan 6-án volt ovum (illetve 6-7 volt pozi az ovu teszt), évek óta küzdünk a babáért. IR, trombózishajlam, magas prolactin, alacsony progi. 2 vetélés. Bromocriptint szedek egy hónapja,aspirin protectet, utrogestant, folátot és Gal babavárót. A dokim szerint ha ez a hónap sem sikerül akkor átjárhatósági + inszem. A tüsző a jobb oldalamon volt. Ma éjjel arra keltem, hogy nagyon fájdogál ott a petefészkem körül. Reménykedek nagyon, mert eddig utro mellett és amugy is mindig kb ovu idején beduzzadtak a melleim menzeszig. Ez most nincs, pedig eddeig a progi szedésével alig birtam elviselni a melleim annyira fájtak.
Lehetséges, hogy sikerült? Volt valaki akinek ezek az apró dolgok árulkodtak? Hétfőn kell tesztelnem, már nagyon izgulok.
10.dpo-n vagyok már akkor is ha a 7.nézzük ovu napjának. (Akkor volt tüszőrepedés) szerintem már mutatnia kellene valamit ha halványan is.
Első terhességemet nekem is csak nemvárt után egy nappal kezdte el mutatni halványan a predictorral de csak kémiai terhesség volt. A második kémiainál meg már menzesz előtt 3 nappal a cyclotest meg az x-epil is mutatta halványan de jól láthatóan... :(
Mindenesetre veszek ma még tesztet, facellét megpróbálom, elvileg az is jó. Vagy predictort. De nem hiszem hogy változna sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!